Καλαμάτα: Τον έπιασαν με χασίς και ναρκωτικά χάπια

Καλαμάτα: Τον έπιασαν με χασίς και ναρκωτικά χάπια

 Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Kalamata-xasis-xapia
Μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας ένας 52χρονος για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι διακινούσε ναρκωτικά.

Πάνω του βρέθηκαν ένα ναρκωτικό χάπι και 250 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών, αλλά στο σπίτι κατασχέθηκαν άλλα 98 ναρκωτικά χάπια, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 70 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής με το οποίο έφτασε από τον Πειραιά στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 28χρονος Παλαιστίνιος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 62,5 γραμμαρίων. Μάλιστα, ο νεαρός έδειξε πλαστό διαβατήριο Εκουαδόρ, το οποίο κατασχέθηκε και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης