Χειροπέδες σε δυο Έλληνες για κοκαΐνη και όπλα στο Ηράκλειο

Χειροπέδες σε δυο Έλληνες για κοκαΐνη και όπλα στο Ηράκλειο

Πέταξαν στο έδαφος το παράνομο εμπόρευμα όταν τους έκαναν σήμα για έλεγχο οι αστυνομικοί

Hrakleio-kokaini-opla
Έβγαζαν πολλά πουλώντας κοκαΐνη στα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα της Χερσονήσου δυο νεαροί Έλληνες που εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής να κινούνται με μοτοσικλέτα στην περιοχή και πέταξαν στο έδαφος το παράνομο εμπόρευμα όταν τους έκαναν σήμα για έλεγχο οι άνδρες του Τ.Α.Ε..

Οι αστυνομικοί είδαν την κίνηση του συνοδηγού και βρήκαν την συσκευασία που περιείχε 23 δόσεις με συνολικά 31,4 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 24χρονος οδηγός και ο 26χρονος επιβάτης της μηχανής ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, όπου κατασχέθηκαν άλλα 146,67 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 6.620 ευρώ προερχόμενα από τις πωλήσεις.

Ακόμη, βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα περίστροφο το οποίο παραδόθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση, 38 (!) μαχαίρια, μια διόπτρα πολεμικού τυφεκίου, 189 φυσίγγια, 93 κροτίδες, ένα σπρέι πιπεριού και δυο σιδερογροθιές και ένα καπνογόνο. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης