Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο διαρρήκτης της «Εύρηκα Ελλάς»

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ο διαρρήκτης της «Εύρηκα Ελλάς»

Ο ιδιαίτερα επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός είναι ένας από τους τέσσερις που κατάφεραν να διαφύγουν μετά την αιματηρή απόδραση των 11 κρατουμένων τον Μάρτιο του 2013

fyl_trik_908
Ο καταζητούμενος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Λούλι Φλολάντ, αρχηγός της συμμορίας που από το 2009 ως το 2011 διέπραξε 38 ληστείες και πέντε δολοφονίες με θύματα ηλικιωμένους στη Λάρισα και τον Βόλο, ήταν ο αυτός που ταυτοποιήθηκε μετά από εννέα χρόνια ως δράστης της κλοπής στου εργοστάσιο της «Εύρηκα Ελλάς» στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου!

Ο ιδιαίτερα επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός είναι ένας από τους τέσσερις που κατάφεραν να διαφύγουν μετά την αιματηρή απόδραση των 11 κρατουμένων τον Μάρτιο του 2013 και από τότε έχει εξαφανιστεί. Οι αρχές εκτιμούν ότι κατέφυγε στην πατρίδα του, ωστόσο οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεχίζονται καθώς έχει καταδικαστεί σε τρεις φορές ισόβια και επιπέον ποινή 141 χρόνων. Ο 32χρονος Φλολάντ θεωρείται στυγνός δολοφόνος. Άλλωστε, πέντε ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους στις ληστείες από τις οποίες ο ίδιος και η συμμορία του είχαν αποκομίσει 45.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 560.000 ευρώ!

Το DNA τον ταυτοποίησε μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια ως δράστη της κλοπής στο εργοστάσιο της «Εύρηκα», μεταξύ 17 και 19 Απριλίου του 2009. Τότε, ο 32χρονος -σήμερα- κακοποιός είχαν εισβάλει στο εσωτερικό από ένα ανασφάλιστο παράθυρο, παραβίασε το γραφείο του λογιστηρίου και διέρρηξε το χρηματοκιβώτιο από το οποίο άρπαξε 5.921 ευρώ και έναν φορητό υπολογιστή. Σε βάρος του σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Drapetis-Trikalwn

Ο Αλβανός δραπέτης 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης