ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στα Προπύλαια - Στο επίκεντρο οι συμβασιούχοι

symvasi_arthroo

 Επί της Σταδίου βρίσκονται και χήρες από τον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων (Α.ΞΙ.Α) που πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία στο οδόστρωμα

Μπαράζ κινητοποιήσεων αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να έχουν κλείσει μέχρι στιγμής η Σταδίου και η Δραγατσανίου. Επι της Σταδίου βρίσκονται χήρες από τον Σύλλογο Συζύγων Θανόντων (Α.ΞΙ.Α) που πραγματοποιούν καθιστική διαμαρτυρία στο οδόστρωμα της Σταδίου και μεταξύ άλλων ζητούν άρση ηλικιακών κριτηρίων κατάργησης Σύνταξης Χηρείας, επαναφορά ποσοστού στο 70% της σύνταξης που εδικαιούτο ο εκλιπών και μείωσης σε 3 των απαιτούμενων ετών εγγάμου βίου.

pori_028


Επι της οδού Δραγατσανιου βρίσκονται συμβασιούχοι του τομέα καθαριότητας των δήμων των οποίων έχουν λήξει οι συμβάσεις και μέλη του ΠΑΜΕ.

Σε εξέλιξη επίσης είναι συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η μια από τις τέσσερις λωρίδες του δρόμου. Η ΑΔΕΔΥ διεκδικεί μόνιμους διορισμούς και κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

IMG_6333
IMG_6331
IMG_6330
IMG_6328
IMG_6327
IMG_6326
IMG_6324

ΣΧΟΛΙΑ (3)

tsirko

Μια βροχή θα μας σώσει...

κεραυνός

και ένας κεραυνός θα μας σώσει απο σένα

tsirko

Και να παραμείνει ο στρατός κατοχής, με εσένα μαζί???

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

danellis_nai

Δύο άτομα που κινούνταν κοντά στο σπίτι του βουλευτή, θεωρήθηκαν ύποπτα και ελέγχθηκαν από αστυνομικούς, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο - Δεν βρέθηκε και κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός, έπειτα από την έρευνα ανδρών του ΤΕΕΜ στο σημείο

6