Κρήτη: Ουκρανή κατήγγειλε ότι την βίασε o γείτονάς της

Κρήτη: Ουκρανή κατήγγειλε ότι την βίασε o γείτονάς της

Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα εξετάσει την 44χρονη για να πιστοποιήσει αν πράγματι υπάρχουν ίχνη βίας  - Αλλοδαπός και ο κατηγορούμενος 

viasmos
Με πολλή προσοχή διερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην Σητεία της Κρήτης την καταγγελία μιας αλλοδαπής ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν επίσης αλλοδαπό γείτονά της που κατοικεί στην ίδια πολυκατοικία και με τον οποίο, όπως η ίδια υποστήριξε, διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς η 44χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, την Τετάρτη ο 35χρονος Σύρος εκμεταλλεύτηκε την φιλία τους για να την εξαναγκάσει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της. Ο μετανάστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία του βιασμού.

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα εξετάσει την 44χρονη Ουκρανή για να πιστοποιήσει αν πράγματι υπάρχουν ίχνη βίας στα γεννητικά της όργανα που θα επιβεβαιώσουν την καταγγελία της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης