Κλείνουν σήμερα οι μπάρες στο Μετρό του Συντάγματος

metro_sifagma

Θα κλείσουν και οι μπάρες των ΑμεΑ για να δουν οι υπεύθυνοι πώς λειτουργεί το σύστημα και να… εκπαιδευτούν ακόμα περισσότερο οι επιβάτες

Κλείνουν για λίγες ώρες σήμερα όλες οι μπάρες στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο της ολοκληρωτικής μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Έτσι θα κλείσουν και οι μπάρες των ΑμεΑ για να δουν οι υπεύθυνοι πώς λειτουργεί το σύστημα και να… εκπαιδευτούν ακόμα περισσότερο οι επιβάτες.

Από τον Σεπτέμβριο που έχουν τοποθετηθεί τα νέα ακυρωτικά μηχανήματα σε πολλούς σταθμούς του μετρό οι μπάρες παραμένουν ανοιχτές με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες να μην κόβουν εισιτήριο.

Με το κλείσιμο των πυλών, έστω και πιλοτικά ξεκινά η μετάβαση των αστικών συγκοινωνιών στην εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Τα πρώτα αποτελέσματα εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, έπειτα από το σταδιακό κλείσιμο των πυλών δείχνουν αύξηση των εσόδων του ΟΑΣΑ τον Μάρτιο κατά 17% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, ενώ ο αριθμός των προσωποποιημένων καρτών έχει ξεπεράσει τις 700.000.

Μέχρι τα μέσα Μαΐου, αναμένεται να έχουν κλείσει όλες οι πύλες στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

...

Σωστα εκλεισαν οι μπαρες

KANATE ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !

ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ !! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ''ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ '' !! ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΝ ,ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ !! ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑΙ Η 'ΟΧΙ ?? ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ''ΣΑΛΤΣΕΣ'' ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ .

Κουλης

εκπαιδευση για τριτοκοσμικους.. ε ρε τι αλλο θα δουμε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης