Πάτρα: Ένοχη η θεία που αποπλάνησε την 8χρονη ανιψιά της το 2016

Πάτρα: Ένοχη η θεία που αποπλάνησε την 8χρονη ανιψιά της το 2016

Το δικαστήριο καταδίκασε την 37χρονη γυναίκα με εξαγοράσιμη ποινή πέντε χρόνων και χρηματικό πρόστιμο

pat1
Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το 2016 την Πάτρα, της 37χρονης που είχε κατηγορηθεί για παραγωγή και κατοχή πορνογραφικού υλικού και για αποπλάνηση της 8χρονης τότε ανιψιάς της, ζωντάνεψε σήμερα στο Εφετείο Πατρών.

Σήμερα βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο την έκρινε ένοχη αποφασίζοντας εξαγοράσιμη ποινή 5 χρόνων και χρηματικό πρόστιμο. Της αναγνωρίστηκε ο πρότερος έντιμος βίος και με τον συμψηφισμό των χρόνων που πέρασε στη φυλακή αφέθηκε ελεύθερη.

Συγκεκριμένα, η κατηγορία που αντιμετώπισε ήταν ότι ωθούσε την 8χρονη ανιψιά της σε πορνογραφική δράση και ότι κινηματογραφούσε την κόρη της αδερφής της, γυμνή, σε άσεμνες στάσεις.

Η μητέρα της κατηγορούμενης

Η μητέρα της κατηγορούμενης, καταθέτοντας, στάθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με καθυστερημένη νοημοσύνη, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τι έκανε. Η ίδια μίλησε στο δικαστήριο για την τραγική ιστορία που έζησε μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, αφού ο σύζυγός της κακοποιούσε όλη την οικογένεια μέχρι που η αδελφή της και ο γαμπρός της τους φυγάδευσαν κρυφά από εκείνον.

Για την κατηγορούμενη ειπώθηκε από τους μάρτυρες ότι είναι άτομο που δε μπορεί κανείς να συνεννοηθεί εύκολα και που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι καλό και τι είναι κακό.

Κλείσιμο
Η μητέρα της κατηγορούμενης κλήθηκε να εξηγήσει στο δικαστήριο γιατί δεν πήγε στην αστυνομία από τη στιγμή που είδε σε κάποιο τάμπλετ πορνογραφικό υλικό της εγγονής της. Πέρα από το συγκεκριμένό τάμπλετ, το οποίο εξαφανίστηκε, τέτοιο υλικό βρέθηκε και στο κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης η οποία την ημέρα που συνελήφθη απο την αστυνομία ειχε στην τσάντα της μία ταινία πορνό.

Πηγή: www.patrastimes.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης