Φθιώτιδα: Τραυμάτισε αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο

astynomia_1

Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν την ταυτότητα, ο νεαρός πάτησε γκάζι και τον χτύπησε με τον καθρέπτη – Έρευνες για τον εντοπισμό του 

Έρευνες σε όλη την Φθιώτιδα διενεργούν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν ένα νεαρό οδηγό μιας κόκκινης μοτοσικλέτας Honda, ο οποίος δεν δίστασε να παρασύρει με αυτήν έναν από τους άνδρες της Άμεσης Δράσης που του έκαναν σήμα να σταματήσει για να του κάνουν έλεγχο και να εξαφανιστεί αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Η μεγάλου κυβισμού μηχανή που ήταν σταθμευμένη στην άκρη ενός δρόμου, κίνησε υποψίες στους δυο αστυνομικούς οι οποίοι περιπολούσαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία και βγήκαν από το περιπολικό ζητώντας από τους δυο νεαρούς επιβάτες να τους δείξουν τις ταυτότητές τους. Ο συνεπιβάτης που στέκονταν δίπλα στη μηχανή συμμορφώθηκε, όμως ο οδηγός άρχισε να την κινεί.

Όταν ο ένας από τους αστυνομικούς μπήκε μπροστά του για να τον σταματήσει, ο νεαρός άνοιξε ξαφνικά το γκάζι και τον χτύπησε με τον καθρέφτη καθώς περνούσε δίπλα του με ταχύτητα! Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης ζήτησαν ενισχύσεις δίνοντας την περιγραφή της μηχανής και του οδηγού και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, που όμως απέβησαν άκαρπες. Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε από τον συνάδελφό του στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγινε ακτινογραφία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

103545

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης - αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαϊτειο»

20595882

Η πρώτη πανσέληνος του έτους συνδυάστηκε με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα το φεγγάρι βρισκόταν στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τη Γη (στο περίγειο) και έτσι φαινόταν πιο μεγάλο και φωτεινό, αλλά και πιο σκουροκόκκινο λόγω της έκλειψης