Νέο φορτίο με ακατάλληλα όστρακα στον Έβρο

astyn_9393

Ένας 36χρονος συνελήφθη στην  Αλεξανδρούπολη επειδή μετέφερε 63 σάκους με όστρακα των ειδών «αχιβάδα» και «κυδώνι» συνολικού βάρους ενός τόνου και 49 κιλών, που οι διαστάσεις τους ήταν πολύ μικρότερες του επιτρεπόμενου

Για μια ακόμη φορά, οι αρχές άναψαν «κόκκινο» στην προσπάθεια επιτήδειων να ρίξουν στην αγορά ένα φορτίο με όστρακα υπολειπομένων διαστάσεων, που ήταν ακατάλληλα για κατανάλωση. Η μεταφορά του παράνομου φορτίου γινόταν μέσα στη νύχτα σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Εκεί οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου εντόπισαν να κινείται ύποπτα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και έκαναν σήμα στον 36χρονο οδηγό του να σταματήσει για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε 63 σάκους με όστρακα των ειδών «αχιβάδα» και «κυδώνι» συνολικού βάρους ενός τόνου και 49 κιλών, που οι διαστάσεις τους ήταν πολύ μικρότερες του επιτρεπόμενου.

Ο 36χρονος οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του και η ποσότητα των οστράκων, που εξετάστηκαν από αρμόδιους κτηνιάτρους οι οποίοι έδωσαν εντολή να καταστραφούν ως επικίνδυνα για την υγεία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

samos-kyt-new

Αυτό που ζητάει η Σάμος, είπε ο κ. Αγγελόπουλος, είναι «να υπάρχει ένα κέντρο καταγραφής όπως συμβαίνει και αλλού, και αυτό να έχει τη διάρκεια υποστήριξης ανθρώπων για ένα περιορισμένο διάστημα 7-10 ημερών»

2