Ευρωβουλευτής από τη Σουηδία: Ραγίζει η καρδιά μου με την Αμμόχωστο

soudi-europal-2

Σε άψογα ελληνικά είπε τη φράση η Cecilia Wikström που είναι επικεφαλής της επιτροπής ευρωβουλευτών που επισκέπτεται την κατεχόμενη Αμμόχωστο

H Ευρωβουλευτής από τη Σουηδία Cecilia Wikström που είναι επικεφαλής της επιτροπής ευρωβουλευτών που επισκέπτεται την κατεχόμενη Αμμόχωστο, δήλωσε στα ελληνικά «ραγίζει η καρδιά μου».

H κυρίαα Wikström είναι γνωστή για τα φιλελληνικά της αισθήματα ενώ διαχρονικά στηρίζει τις ελληνικές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ίδια έχει επιλέξει την Ελλάδα ως δεύτερο «σπίτι» της αφού έχει αποκτήσει εξοχικό στο Πήλιο.

soudi-europal-1


Οι ευρωβουλευτές παρέμειναν εκεί για 15 λεπτά περίπου και συνάντησαν πολλούς Αμμοχωστιανούς με τους οποίους συζήτησαν. Κάποιοι είπαν ότι τα σπίτια τους είναι μόλις 500 μέτρα και όμως δεν μπορούν να γυρίσουν. Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και υπήρχε μεγάλη συγκίνηση από τους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες που βρέθηκαν εκεί. Στη περιοχή βρίσκονταν σε μικρή απόσταση και Γκρίζοι Λύκοι

Αντιπροσωπεία της λεγόμενης "βουλής" του ψευδοκράτους, παρέδωσε στους ευρωβουλευτές ένα σημείωμα και τους είπαν ότι δεν πρέπει να είναι μονόπλευροι στην όποια έρευνά τους και πρέπει να ακούσουν και τους Τουρκοκύπριους. Είπαν ακόμη ότι το νησί αυτό ανήκει και στους Τουρκοκύπριους.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

gilflover

GILFARA

@

Αυτό ακριβώς!

Ε Λ Λ Η Ν Α Σ - ΣΟΥΗΔΙΑ

φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Το θέμα δεν είναι τι λέει αυτή αλλά τι πολιτική έχει η πατρίδα της. Η Σουηδία ακολουθά φιλοτούρκικη πολιτική, πάντα το έκανε όπως και η Γερμανία. Η Σουηδία πουλά μάλιστα το παραμύθι ότι οι Τούρκοι "αναγκάστηκαν" να κάνουν την εισβολή στην Κύπρο γιατι οι Έλληνες καταπίεζαν την Τουρκικη μειονότητα.

Σωστός

Ετσι οπως τα λες είναι φίλε μου. Και να μην ξεχνάμε ότι οι "δημοκρατικοί" Σουηδοί είναι αυτοί που άφηναν αναίμακτα τους Ναζί να κόβουν βόλτες στη χώρα τους την ώρα που η Ευρώπη και η Ελλάδα μάτωναν.

Σουηδός Ελλάδα!

Τι ψέμματα λες ρε σβαρτσκάλλε; Πήγαινε στο σοσιάλεν να πάρεις μπιντραγκ γιέβλα παρασιτ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης