Ευρωβουλευτής από τη Σουηδία: Ραγίζει η καρδιά μου με την Αμμόχωστο

Ευρωβουλευτής από τη Σουηδία: Ραγίζει η καρδιά μου με την Αμμόχωστο

Σε άψογα ελληνικά είπε τη φράση η Cecilia Wikström που είναι επικεφαλής της επιτροπής ευρωβουλευτών που επισκέπτεται την κατεχόμενη Αμμόχωστο

soudi-europal-2
H Ευρωβουλευτής από τη Σουηδία Cecilia Wikström που είναι επικεφαλής της επιτροπής ευρωβουλευτών που επισκέπτεται την κατεχόμενη Αμμόχωστο, δήλωσε στα ελληνικά «ραγίζει η καρδιά μου».

H κυρίαα Wikström είναι γνωστή για τα φιλελληνικά της αισθήματα ενώ διαχρονικά στηρίζει τις ελληνικές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ίδια έχει επιλέξει την Ελλάδα ως δεύτερο «σπίτι» της αφού έχει αποκτήσει εξοχικό στο Πήλιο.

soudi-europal-1


Κλείσιμο
Οι ευρωβουλευτές παρέμειναν εκεί για 15 λεπτά περίπου και συνάντησαν πολλούς Αμμοχωστιανούς με τους οποίους συζήτησαν. Κάποιοι είπαν ότι τα σπίτια τους είναι μόλις 500 μέτρα και όμως δεν μπορούν να γυρίσουν. Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και υπήρχε μεγάλη συγκίνηση από τους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες που βρέθηκαν εκεί. Στη περιοχή βρίσκονταν σε μικρή απόσταση και Γκρίζοι Λύκοι

Αντιπροσωπεία της λεγόμενης "βουλής" του ψευδοκράτους, παρέδωσε στους ευρωβουλευτές ένα σημείωμα και τους είπαν ότι δεν πρέπει να είναι μονόπλευροι στην όποια έρευνά τους και πρέπει να ακούσουν και τους Τουρκοκύπριους. Είπαν ακόμη ότι το νησί αυτό ανήκει και στους Τουρκοκύπριους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης