Φαρμακοποιοί: Δώστε μας τα ονόματα των συναδέλφων στο κύκλωμα των ογκολογικών φαρμάκων

Φαρμακοποιοί: Δώστε μας τα ονόματα των συναδέλφων στο κύκλωμα των ογκολογικών φαρμάκων

Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία πειθαρχικής δίωξης σε βάρος τους

kikloma-farmaka-new
Τη διαδικασία πειθαρχικής δίωξης κατά των φαρμακοποιών που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα της παράνομης διακίνησης ογκολογικών φαρμάκων θα εκκινήσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ). Για τον λόγο αυτό το προεδρείο του ΠΦΣ ζητεί, με επιστολή του, από την Ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς την παροχή όλων των στοιχείων που αφορούν μέλη του ΠΦΣ τα οποία βρίσκονται μέσα στη σπείρα των 21 ατόμων που υπεξαιρούσαν ογκολογικά φάρμακα από δημόσια νοσοκομεία και φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.

«Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός σύλλογος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, με το κύκλωμα διακίνησης παράνομων φαρμάκων, είχε καταδικάσει το γεγονός και την αναφερόμενη εμπλοκή φαρμακοποιού στην αποστολή αντικαρκινικών φαρμάκων στο εξωτερικό» αναφέρεται σε επιστολή του ΠΦΣ.

«Ο Σύλλογος ζητεί να γίνουν γνωστά τα πλήρη στοιχεία των φερόμενων ως εμπλεκόμενων φαρμακοποιών προκειμένου να εκκινήσουμε την διαδικασία πειθαρχικής δίωξης αυτών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της φαρμακευτικής νομοθεσίας» τονίζει ο πρόεδρος κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης