Ιερόσυλος συνελήφθη μόλις ξάφρισε χρήματα από ναό

Ιερόσυλος συνελήφθη μόλις ξάφρισε χρήματα από ναό

Κάποιοι είδαν τον 22χρονο αλλοδαπό να φεύγει μακριά από το ναό και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον εντόπισαν σε μικρή απόσταση, βρήκαν πάνω του τα κλεμμένα χρήματα και του έβαλαν χειροπέδες

ekklisia
Δεν πρόλαβε να πάει μακριά ο νεαρός Αλβανός που τρύπωσε σε μια εκκλησία στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Παρασκευής, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία των ιερέων και έβαλε «χέρι» στα συρτάρια του γραφείου αρπάζοντας όσα χρήματα υπήρχαν.

Κάποιοι είδαν τον 22χρονο αλλοδαπό να φεύγει μακριά από το ναό και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον εντόπισαν σε μικρή απόσταση, βρήκαν πάνω του τα κλεμμένα χρήματα και του έβαλαν χειροπέδες. Ο νεαρός προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Στη Νάξο, άγνωστος παραβίασε μέρα- μεσημέρι της Παρασκευής την πόρτα ενός σπιτιού την ώρα που οι ένοικοι απουσίαζαν, άρπαξε από το εσωτερικό του χρήματα και τιμαλφή και έγινα… λαγός. Η κλοπή διαπιστώθηκε το απόγευμα και καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού που διενεργεί έρευνα για να εντοπίσει τον δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης