Λάρισα: Νεαροί έκλεβαν μηχανές για να κάνουν διαρρήξεις

Λάρισα: Νεαροί έκλεβαν μηχανές για να κάνουν διαρρήξεις

Οι δράστες ηλικίας 20 και 27 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να επιβαίνουν στο μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλώσει κλοπή στις αρχές του μήνα ο 64χρονος ιδιοκτήτης του

0police-930-1
Τριγύριζαν σε περιοχές του νομού Λάρισας αναζητώντας δίκυκλα που μπορούσαν να κλέψουν και έκαναν διαρρήξεις, δυο νεαροί Έλληνες που συνελήφθησαν να κυκλοφορούν με ένα από αυτά στον Τύρναβο. Η δράση τους αποκαλύφθηκε και εξιχνιάστηκαν επτά κλοπές και απόπειρες.

Οι δράστες ηλικίας 20 και 27 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να επιβαίνουν στο μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλώσει κλοπή στις αρχές του μήνα ο 64χρονος ιδιοκτήτης του που κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας. Έτσι, προσήχθησαν για προανάκριση, στην οποία ξετυλίχτηκε το κουβάρι με τις παρανομίες τους.

Όπως προέκυψε, από τις 19 Απριλίου και μετά σε περιοχές του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Λάρισας, οι δυο νεαροί είχαν διαρρήξει το κατάστημα ενός 58χρονου και είχαν κλέψει 200 ευρώ, αποπειράθηκαν να αρπάξουν τιμαλφή και άλλα αντικείμενα από δύο άλλα σπίτια και ένα κατάστημα, είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο ενός 58χρονου Αλβανού και είχαν αποπειραθεί να αρπάξουν και τη μοτοσικλέτα ενός 62χρονου από την αυλή του σπιτιού του.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης