Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη κοντά στα σύνορα Αλβανός με τρία καλάσνικοφ

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη κοντά στα σύνορα Αλβανός με τρία καλάσνικοφ

Οι αρχές εντόπισαν έναν 30χρονο Αλβανό με βαρύ οπλισμό στην ελληνοαλβανική μεθόριο – Κουβαλούσε Καλάσνικοφ, γεμιστήρες και 42 φυσίγγια

KALASNIKOF
Με βαρύ οπλισμό συνελήφθη χθες ένας 30χρονος Αλβανός, σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην ελληνοαλβανική μεθόριο.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα σε δύσβατη περιοχή στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας. Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι είχε μεταφέρει και είχε κρύψει στην περιοχή 3 πολεμικά όπλα καλάσνικοφ, 3 γεμιστήρες και 42 φυσίγγια, διαμετρήματος 7,62 mm.

Επίσης, στην κατοχή του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και μικρά χρηματικά ποσά σε ευρώ και δολάρια των ΗΠΑ.

Τα κατασχεθέντα όπλα, θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή όπλων, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Κλείσιμο
Στην επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συμμετείχαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης