Βόλος: Ερήμην έπεσε «καμπάνα» σε νταή σύζυγο

Βόλος: Ερήμην έπεσε «καμπάνα» σε νταή σύζυγο

Η σύζυγος είχε καταγγείλει ότι της φερόταν βάναυσα και ότι στις 28 Σεπτεμβρίου του 2016 την είχε χτυπήσει με γροθιά στο κεφάλι

dikastirio
Απέφυγε να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να αντικρούσει τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, ένας 54χρονος «νταής» που είχε γίνει φόβος και τρόμος για την –πρώην, πλέον- τη σύζυγό του και πλέον αναζητείται.

Ο 54χρονος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε ερήμην, μετά τα όσα κατέθεσε κατά την διάρκεια της δίκης η σύζυγός του, η οποία δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος της φερόταν βάναυσα και ότι στις 28 Σεπτεμβρίου του 2016 την είχε χτυπήσει με γροθιά στο κεφάλι και την είχε απειλήσει.

Μάλιστα, η γυναίκα πρόσθεσε ότι ο 54χρονος δεν φεύγει από το σπίτι παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που του έχει ασκήσει. Το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών μετατρεπόμενη προς πέντε ευρώ ημερησίως και έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση. Ωστόσο, αφού δεν την υπέβαλε, πρέπει να συλληφθεί και να κρατηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης