Τήνος: Ερωτήματα για τα αίτια της τραγωδίας με το απορριμματοφόρο

Τήνος: Ερωτήματα για τα αίτια της τραγωδίας με το απορριμματοφόρο

Για παλιά και κακοσυντηρημένα οχήματα κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι - «Πόλεμος» μεταξύ των οδηγών για το ποιος θα πάρει το πιο ασφαλές

tinos_gremos
Πολλά ερωτήματα υπάρχουν όσον αφορά τα αιτία του τραγικού δυστυχήματος με την ανατροπή του απορριμματοφόρου στην Τήνο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο δημοτικοί υπάλληλοι και να τραυματιστεί ο τρίτος.

Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού η κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας στο δήμο της Τήνου είναι τραγική. Δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα που κάνουν λόγο για αυτοκίνητα παλαιά με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς ουσιαστική συντήρηση, λάστιχα φθαρμένα, συνεχόμενες βλάβες, μηδενική εφαρμογή κανόνων υγιεινής και ασφαλείας.

Καθημερινά σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργούνται έντονες διαμάχες μεταξύ των οδηγών για το ποιος θα πάρει το πιο ασφαλές απορριμματοφόρο για να βγει σε δρομολόγιο. Όπως λένε οι κάτοικοι του νησιού το οδικό δίκτυο δεν είναι σε καλή κατάσταση και γενικότερα το νησί έχει δύσβατες περιοχές.

Πολλά ερωτήματα υπάρχουν και γιατί ο συγκεκριμένος οδηγός απασχολούνταν στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, ενώ η δίμηνη σύμβαση της πρόσληψης του που υπογράφεται από τον δήμαρχο Τήνου Ιωάννη Σιώτο (4/4/2018) αναφέρει οτι θα απασχολείται στην υπηρεσία ύδρευσης-αποχέτευσης.

Στο νησί πάντως επικρατεί ανείπωτη θλίψη για τους δύο υπαλλήλους καθαριότητας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στις 30 Απριλίου.

Το μοιραίο απορριμματοφόρο του Δήμου «έφυγε» σε μία στροφή από το δύσβατο δρόμο και έπεσε σε γκρεμό 120 μέτρων, παρασύροντας στο θάνατο δύο υπάλληλους. Από θαύμα σώθηκε ένας 24χρονος που επέβαινε επίσης στο μοιραίο όχημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης