Συμμορία νεαρών λήστευε και έκλεβε στην πόλη της Ρόδου

Συμμορία νεαρών λήστευε και έκλεβε στην πόλη της Ρόδου

Είχαν πραγματοποιήσει δύο διαρρήξεις και μια ληστεία – Η δράση τους σταμάτησε μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας που είχαν κλέψει νωρίτερα

astynomia_2903
Η ανατροπή της μοτοσικλέτας που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα από ένα σημείο της πόλης της Ρόδου ήταν το γεγονός που έβαλε τέλος στην δράση μιας σπείρας πέντε νεαρών Ελλήνων, η οποία κράτησε ένα δεκαήμερο και περιλάμβανε δυο διαρρήξεις και μια ληστεία στην ευρύτερη περιοχή.

Τρεις από τους δράστες ηλικίας 18, 18 και 19 χρόνων συνελήφθησαν ελαφρά τραυματισμένοι και, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα ήταν κλεμμένη, την επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη της. Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι στην σπείρα συμμετείχαν άλλοι δυο νεαροί ηλικίας 17 και 20 χρόνων, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν βρέθηκαν για να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου.

Λίγο πριν από το τροχαίο ατύχημα που οδήγησε στην εξάρθρωση της πενταμελούς σπείρας, οι δράστες είχαν επιτεθεί σε έναν κάτοικο της πόλης της Ρόδου, τον είχαν χτυπήσει και του είχαν αρπάξει προσωπικά αντικείμενα. Στις 22 Απριλίου είχαν διαρρήξει μια αποθήκη για να κλέψουν μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε φορτηγά αλλά έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν άπρακτοι, ενώ την περασμένη Δευτέρα είχαν παραβιάσει μια επιχείρηση και είχαν ξηλώσει ένα κλιματιστικό μηχάνημα.

Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και βαρύνει τους δυο συνεργούς τους, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης