Νοσοκομείο Ρίου: Αναστολή των χειρουργείων λόγω νοσηλείας ασθενών στην αίθουσα ανάνηψης!

rio-hospital

Η ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι γεμάτη, ενώ η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας δεν λειτουργεί- Οι ασθενείς παραμένουν στο χώρο ανάνηψης των χειρουργείων

Στον «αέρα» …τινάχθηκαν ξαφνικά σήμερα όλα τα χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Το πρόβλημα που προέκυψε και επέβαλε την αναστολή των χειρουργείων είναι ότι ο χώρος ανάνηψης των χειρουργείων αυτή την ώρα είναι γεμάτος περιστατικά τα οποία δεν μπορούν να μεταφερθούν στη ΜΕΘ, καθώς αυτή είναι κορεσμένη και δεν υπάρχει ελεύθερη κλίνη.

Ετσι, οι ασθενείς βρίσκονται στο χώρο ανάνηψης, καθώς δεν λειτουργεί ούτε η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ώστε να μπορούν να μεταφερθούν εκεί.

Οπως τόνισε μιλώντας στο Ράδιο Γάμμα της Πάτρας, ο πρόεδρος Νοσοκομειακών Αχαΐας Δημήτρης Ζιάζιας, το πρόβλημα θα είχε λυθεί αφ’ ενός αν λειτουργούσε η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αλλά και με πλήρες προσωπικό και κρεβάτια οι ΜΕΘ στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας, καθώς δεν θα χρειαζόταν όλα τα περιστατικά να μεταφέρονται στο ΠΓΝΠ.

Σήμερα, λοιπόν, πάρθηκε η απόφαση, για να μην κινδυνεύσει η ζωή των ασθενών, να γίνει αναστολή των προγραμματισμένων χειρουργείων μέχρι νεωτέρας, με αποτέλεσμα ασθενείς που περίμεναν για μήνες να χειρουργηθούν, να μην ξέρουν αυτή την ώρα, πότε αυτό θα πραγματοποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τα Διάφανα Κρίνα

Φάτε καμιά ..."γαλοπούλα" καπνιστή! Και αλλαντικά. Πιέτε και ...τσιγάρο. (Το παίρνουμε στο ...σακκούλι τώρα) και ... Γεμίσαμε ΑΠΙΘΑΝΕΣ αρρώστιες! Δεν μας χωράνε ούτε τα πελώρια Νοσοκομεία, μέσα.

Προσοχή στα ληγμένα

βρίσκεις εύκολες απαντήσεις για όλα. Το οτι η μονάδα αυξημένης φροντίδας δεν λειτουργεί!!!! Δεν το διάβασες;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

larisa_me

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα