Κύπρος: «Καυτή» Σουηδέζα έκανε στάχτη το συνεργείο του πρώην συντρόφου της

Κύπρος: «Καυτή» Σουηδέζα έκανε στάχτη το συνεργείο του πρώην συντρόφου της

H εκρηκτική νεαρή απολογήθηκε μετά με γραπτό μήνυμα, υποστηρίζοντας ότι ήταν ατύχημα και πήγε σε μοναστήρι για να προσευχηθεί

spirto-emprismos
Σουηδέζα, πληγωμένη από την λήξη του εξάχρονου δεσμού της με Κύπριο, πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων του πρώην συντρόφου της και το έκανε στάχτη. Μετά απολογήθηκε με γραπτό μήνυμα, υποστηρίζοντας ότι ήταν ατύχημα και πήγε σε μοναστήρι για να προσευχηθεί.

Η Σουηδέζα συνελήφθη από την αστυνομία και παραδέχθηκε την διάπραξη του εμπρησμού λέγοντας ότι ήταν ατύχημα.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η γυναίκα από τη Σουηδία πήγε στο σπίτι του πρώην συντρόφου της και του άνοιξε την πόρτα η νέα σύντροφος του. Οι δύο γυναίκες λογομάχησαν και η Σουδέζα αποχωρώντας έγραψε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της νέας συντρόφου «second hand bitch 25 years».

Μετά πήγε στο σπίτι της πήρε διάφορα ρούχα και κατευθύνθηκε στο συνεργείο αυτοκινήτων του άνδρα με τον οποίο διατηρούσε δεσμό για έξι χρόνια και χώρισαν πρόσφατα. Έβρεξε τα ρούχα με βενζίνη και άρχισε να τα πετάει στο συνεργείο το οποίο έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς, μαζί με τον εξοπλισμό, 13 αυτοκίνητα και μερικές μοτοσικλέτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε ασφαλιστική κάλυψη.

Η Σουηδέζα μετά τη σύλληψη της είπε ότι σκόπευε να κάψει μόνο τα ρούχα της αλλά από ατύχημα η φωτιά πήρε διαστάσεις. Προσφέρθηκε να καλύψει τις ζημιές. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς λυπήθηκε πολύ για ότι έγινε και για αυτό πήγε σε μοναστήρι να προσευχηθεί και να ζητήσει συγχώρεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης