Στο Αγρίνιο το 5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών

fagita-trofima-new

Θέμα η εξωστρεφής επιχειρηματικότητα της ελληνικής περιφέρειας

Το 5ο συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα την εξωστρεφή επιχειρηματικότητα της ελληνικής περιφέρειας θα πραγματοποιηθεί στο Αγρινιο στις 5 και 6 Μαΐου 2018. Διοργανωτές της εκδήλωσης ειναι το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστήμιο Πατρών και ο ΣύνδεσμοςΑιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α.

Ειδικότερα, θέμα του συμποσίου ειναι η «Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια» και θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 (10:00-20:30) και την Κυριακή 6 ( 10:30-14;00) Μαΐου 2018 στον πολυχώρο της Δημοτικής Αγοράς του Αγρινίου (πλατεία Δημάδη).

Το Συμπόσιο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.
Κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη και πανεπιστημιακοί θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν επιτυχημένες στρατηγικές από επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς τροφίμων και ποτών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsak-london

Ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε σε επενδυτές το... ανατριχιαστικό επιχείρημα που είχε χρησιμοποιήσει πρώτος ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ - Σφοδρή αντίδραση της ΝΔ: Προσπαθούν να πείσουν ότι η ακύρωση της περικοπής συντάξεων αφορά μελλοθάνατους και δεν ντρέπονται

57
kocaqi

Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό είπε: «Αλβανοί όπως ο μοντέρνος Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που έχει παγιδευτεί, όμως, στην παλαιοπολιτική» - Ισχυρίστηκε ότι τους Τούρκους από την Ελλάδα τους έδιωξαν οι Αλβανοί και ότι υπάρχουν τσάμηδες ακόμη και στη Θήβα.

83
sun

Μέχρι και τουλάχιστον τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός για τις περισσότερες περιοχές της χώρας - Σε όλη την Ελλάδα ο υδράργυρος θα παρουσιάσει σημαντική πτώση, όμως στα βόρεια θα γίνει περισσότερο αισθητή

3
passaris

O 43χρονος κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Γκερλα στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και η έκδοσή του στην Ελλάδα έχει «κολλήσει» σε γραφειοκρατικά αναχώματα που αφορούν ακόμη και τα έξοδα μεταφοράς του από και προς τη Ρουμανία

3