Πιερία: «Σήκωσε» μια ντουζίνα υπολογιστές, αλλά τον έπιασαν στο... περίπτερο!

Πιερία: «Σήκωσε» μια ντουζίνα υπολογιστές, αλλά τον έπιασαν στο... περίπτερο!

Ο 29χρονος έκλεψε προϊόντα 50 ευρώ και άφησε τα αποτυπώματά του, μέσω των οποίων ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία

pieria
Η πιο αποδοτική «δουλειά» ενός νεαρού διαρρήκτη που δρούσε στην Πιερία είχε γίνει σε ένα κατάστημα από τα οποίο είχε αρπάξει 12 μεταχειρισμένους υπολογιστές. Αυτή που τον πρόδωσε, όμως, ήταν μια μικροκλοπή σε ένα περίπτερο!

Εκεί άφησε τα αποτυπώματά του τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου, όταν έκλεψε διάφορα προϊόντα αξίας 50 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης ταυτοποίησαν από αυτά τον 29χρονο Έλληνα δράστη και εξιχνίασαν και την πρώτη διάρρηξη που είχε γίνει την ίδια ημέρα.

Μάλιστα, βρήκαν στο σπίτι του κάποιους από τους συνολικής αξίας 2.000 ευρώ υπολογιστές που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο νεαρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

*** Στις Σέρρες, συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 39χρονος Έλληνας που διέρρηξε μέρα- μεσημέρι ένα κατάστημα και άρπαξε διάφορα προϊόντα αξίας 180 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες διαρρήξεις, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης