Κριμιζής στον «Θέμα 104.6»: Είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον της χώρας

STAMATSI_KRI

«Η χώρα έχει δυνατότητες, αλλά πρέπει να υπάρχει και η ηγεσία να τις προωθήσει», ανέφερε ο παραιτηθείς πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού

Απαισιόδοξος για το μέλλον της χώρας μας, εμφανίστηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» 
και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο παραιτηθείς πρόεδρος του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, Σταμάτης Κριμιζής.

«Για το μέλλον της χώρας είμαι απαισιόδοξος. Έχω δει τη συνέχεια της πελατειοκρατίας και της αναξιοκρατίας και της μη αξιολόγησης. Τώρα και την κατακρήμνισης της αριστείας», ανέφερε ο κ. Κριμιζής και τόνισε ότι «η χώρα έχει δυνατότητες, αλλά πρέπει να υπάρχει και η ηγεσία να τις προωθήσει».

Ο Σταμάτης Κριμιζής, μιλώντας για την προσπάθεια του για δημιουργία ελληνικού διαστημικού οργανισμού, ανέφερε: «Είμαστε η τελευταία χώρα της Ευρώπης που δεν είχε διαστημικό οργανισμό. Ήταν το βασικό ελατήριο για εμένα,να βοηθήσω. Αλλά το έκανα με όρους.

Τους είπα από την αρχή ότι έχουν πάρει ένα σοβαρό θέμα και κατάφεραν να το γελοιοποιήσουν. Οι όροι μου ήταν να γίνει αξιοκρατικά και ότι θα ζητήσουν και από τα άλλα κόμματα να βοηθήσουν. Σε αυτό συμφώνησε ο υπουργός.

Όταν έπρεπε να γίνει νομοσχέδιο, είχαμε προβλήματα και εκεί διαφωνήσαμε. Δεν είχαν γνώση καμία. Όταν κατατέθηκε στο Κοινοβουλίου, είχαν γίνει προσθήκες που δεν είχα δει.

Ο κ. Μαγκλάρας ήθελε να έχει την πραγματική διοίκηση σε ότι γινόταν.

Ο αντικειμενικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένας ελληνικός διαστημικός οργανισμός, ο οποίος ήταν επιτακτική ανάγκη για τη χώρα. Όταν σου ζητάνε βοήθεια, θέλεις να βοηθήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Δεν είναι νέο

Ετσι δουλεύει σχεδόν κι όλος ο ιδιωτικός τομέας.

Αλεκος

κ Κριμιζη , καλως ηρθατε στην Ελλαδα.

George six

Κύριε κριμιζη εξακολουθειτε να κάνετε το λάθος και να νοιαζεστε γιαυτό τον τόπο. Έχουμε τελειώσει εμείς εδώ. Εσείς κάνατε ότι μπορούσατε και σας πετάξαμε έξω. Άξιοι της μοίρας μας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

childs

Τα επίσημα ποσοστά δεν είναι αντιπροσωπευτικά του προβλήματος, καθώς τα περισσότερα θύματα δεν αναφερούν ποτέ την εμπειρία τους, ανέφερε η οργάνωση κατά την παρουσίαση της καμπάνιας «Μένει Μυστικό»