Γιατί τηλεφώνησε ο Μαρινάκης στον Τζανακόπουλο

mari29

Το παρασκήνιο του μεταμεσονύχτιου τηλεφωνήματος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αποκάλυψε πως δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με ανάρτησή του στα social media. 

Αφορμή για το τηλεφώνημα που δέχθηκε ο κ. Τζανακόπουλος, ήταν το non paper του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, το οποίο αναφερόταν σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», περί πιέσεων για μίζα 3,6 εκατ. σε υπουργό και συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

Στο non paper του Μαξίμου περιλαμβάνονταν ο χαρακτηρισμός όπως «ναρκέμπορας», γεγονός που εξόργισε τον κ. Μαρινάκη. Σύμφωνα με το περιβάλλον του εφοπλιστή, ο ίδιος θέλησε να μάθει ποιος ήταν ο συντάκτης του κειμένου, ώστε να αναλάβουν το θέμα οι νομικοί του σύμβουλοι.

Ο κ. Τζανακόπουλος ανέβασε το μήνυμα τα ξημερώματα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πριν από λίγο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, από άγνωστο αριθμό. Ηταν ένας κύριος που μου συστήθηκε ως Βαγγέλης Μαρινάκης. Με τόνο σχεδόν απειλητικό, ζητούσε να μάθει το συντάκτη των ανακοινώσεων του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Του έκλεισα το τηλέφωνο. Αυτή η κυβέρνηση δεν συνηθίζει να συνομιλεί στο σκοτάδι. Ούτε απειλείται. Καλή σας νύχτα κύριοι».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου στο twitter: 

Δείτε Επίσης