Επιχειρηματίας διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο

Επιχειρηματίας διακινούσε ναρκωτικά στην Κάλυμνο

Οι αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει κλοιό έξω από το μαγαζί του 33χρονου

kal28888
Κλοιό έξω από την επιχείρηση ενός 33χρονου Έλληνα στην Κάλυμνο είχαν δημιουργήσει οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και ακινητοποιούσαν όποιον έβγαινε “φορτωμένος” με ναρκωτικά που είχε αγοράσει. Μετά από δυο απανωτές συλλήψεις, εισέβαλαν στο κατάστημα και συνέλαβαν και τον ιδιοκτήτη.

Πρώτος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ένας 46χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 2,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε προμηθευτεί, καθώς και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο κλομπ. Στη συνέχεια συνελήφθη ένας 45χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν άλλα 2,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 33χρονο που τους είχε πουλήσει τα ναρκωτικά.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην επιχείρηση, την κατοικία που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» ο 33χρονος και σε δύο οχήματά του, βρέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 161 γραμμάριων, κοκαΐνη βάρους 12 γραμμαρίων, δυο κομμάτια βαμβάκι εμποτισμένα με χασισέλαιο βάρους επτά γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης οδηγήθηκε μαζί με τους αγοραστές στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για κατοχή, διακίνηση, πώληση και αγορά ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης