Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Αθήνα

troxaia-thumb-large

Λόγω διεξαγωγής του «25ου Ποδηλατικού Γύρου»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, στην Αθήνα, αύριο Κυριακή, 29 Απριλίου, λόγω διεξαγωγής του «25ου Ποδηλατικού Γύρου». Ειδικότερα, από τις 09:00 έως τη λήξη της αθλητικής εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις εξής οδούς, πλατείες και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων:

-Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πέτρου Ράλλη και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πλ. Ομονοίας.

-Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Πλ. Συντάγματος.

-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Αμαλίας και Λ.Συγγρού, σε όλο το μήκος τους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την οδό Αρδηττού), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Κων/νου, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την Λ. Βασ. Κων/νου), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Ακαδημίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χαρ. Τρικούπη και της Λ. Βασ. Σοφίας.

-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Μελετίου και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Αλεξάνδρας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μουστοξύδη και Πατησίων, στο κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας (προς την οδό Πατησίων), καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Ιουλιανού, Ηπείρου και Κεφαλληνίας, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Αχαρνών, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αγίου Μελετίου και της πλ. Βάθη, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Μάρνη και Καρόλου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

- Πλ. Καραϊσκάκη.

-Αχιλλέως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Λ. Αθηνών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σπύρου Πάτση και Αχιλλέως, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Δεληγιώργη, Λεωνίδου και Ιάκχου, σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλο.

-Περσεφόνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τριπτολέμου και Πειραιώς, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Ιερά Οδός, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κωνσταντινουπόλεως και της οδού Πειραιώς, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής, που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και για όσο χρόνο διαρκέσει η εκδήλωση εκτός των εξής ελεγχόμενων κόμβων:

-Λ. Βασ. Σοφίας - Ρηγίλλης.

-Λ. Βασ. Κων/νου - Ρηγίλλης (Τρούμαν).

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Αθηναίος

Την μια μαραθωνιος,κλασσικος,μικρος, μεγάλος, νυχτερινος,για ΑΜΕΑ ,για σκύλους και γατες, μαραθώνιος Σκάι ολιι μαζι μπορούμε κτλπ την αλλη ποδηλατοδρομία, σκυταλοδρομία, ποδηλατοδρομία με σκύλο, ποδηλατοδρομία χωρις σκυλο,, κτλπ και απο δευτέρα κάθε δεύτερη μερα το κεντρο κλειστό για διαδηλώσεις πορείες και διαμαρτυρίες για ολα τα γουστα απο συνταξιούχους πού ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ και τωρα ψωμολυσανε μέχρι τους κλασσικούς επαγγελματίες κομμουνιστες του ΠΑΜΕ κτλπ διαδηλωση για την Συρία για το Ιράκ για τούς Κούρδους για τους μαύρους στην ζούγκλα για τα ανηλικα προσφυγοπούλα ετων 30, για τα δικαιώματα των ντελιβεραδων και οτι μπορεί να φανταστεί κανείς.Αποτελεσμα?Η καταστροφή του κεντρου της Αθήνας και η γκετοποιηση του

Unknown

Έγραψες φίλε

@

Ενώ αν δεν γίνονταν τίποτε από αυτά, το κέντρο θα "έσφυζε από ζωή"... Επίσης, οι συνταξιούχοι που ψωμολυσσάνε ψηφιζαν 90% νδ-πασοκ αυτους δηλαδή που τους κατέστρεψαν αρπάζοντάς τους κρατήσεις δεκαετιών, που -εξαιρουμενων των δυ- πλήρωναν οι ίδιοι και οι εργοδότες τους σε ζεστό χρήμα!!! Λοιπόν, αύριο εγώ θα είμαι στον ποδηλατικό γύρο με την οικογένειά μου και φίλους! Εσύ, καναπεδάτε μου, να πας να πιεις τον φραπε σου ...αλλού!

Λογιστής

Πάρε ενα ενημερωτικό σημείωμα μισθοδοσίας ενός ΔΥ να δεις τί κρατήσεις έχει και έλα να τα ξαναπούμε.

@

Άλλο κρατήσεις αλλο ζεστο χρημα που πας και καταθέτεις ο ιδιος στο ταμειο στην τράπεζα.Το ελληνικό κράτος ναι μεν κάνει κρατήσεις στα χαρτιά της μισθοδοσίας αλλα στην πραξη ΟΥΔΈΠΟΤΕ κατεθετε καπου ζεστό χρήμα.Τα ασφαλιστικά ταμεία ηταν, και είναι,γεματα λογιστική χαρτουρα και αυλα ευρω,στην πραξη ομως λεφτα εισφορων κρατησεων κτλπ ΔΕΝ υπαρχουν

@

Πασοκ = σημεερινο ΣΥΡΙΖΑ για να ξέρουμε τι λέμε.Στον καναπε δεν θα κατσω θα παω για τα άθληματα κ για την βολτα μου καπου απομονωμένα μακρια απο τον οχλο κρετινων σαν του λόγου σου, εσυ παρε τα παιδιά σου πηγαινε με το μπουγιο και οταν αυριο τα παιδιά σου θα σου λενε,μπαμπα με εκλεψαν στον δρομο κατι αλγερινοί με εδειραν κατι αλβανοι με παρενοχλησαν σεξουαλικα κατι πακιστανοί κτλπ να τους πεις την ηλιθια δικαιολογια/ καραμέλα περι ΝΔ-Πασοκ κτλπ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fileleutheros_tmima_arthro_new

Πώς αντέδρασαν οι «κύκλοι» του υπουργείου Δικαιοσύνης για το αυτόφωρο που αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» - Έπειτα από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, οι δημοσιογράφοι Μαυρίδης, Λάμψιας και Γαλανού κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και την Κυριακή θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα - Τους επισκέφθηκαν οι βουλευτές Βασίλης Κικίλιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ανδρέας Λοβέρδος - Στην Ευρωβουλή φέρνει το θέμα η Εύα Καϊλή - Και κόντρα Καμμένου με Μαντζουράνη στο Twitter

17
neo_video_kosmimatopwleio_arthro

Μετά τον ξυλοδαρμό και αφού έχει δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ, ο δράστης δέχεται μια ακόμη κλωτσιά στην πλάτη - Σε κατάσταση αμόκ, αρπάζει ένα κομμάτι γυαλί, απειλεί τους πάντες και τρέχει να ξεφύγει, αλλά πέφτει και ακινητοποιείται από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που του καταφέρνουν και ένα χτύπημα με το γκλομπ

33
ieronimos

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στη διεθνή ημερίδα με θέμα «Μαζική αιμορραγία μετά τον τοκετό», που διοργάνωσαν από κοινού η Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία.

4
again_main_mavrides_lampsias

Θα περάσουν τη νύχτα στο ΑΤ Εξαρχείων - Νωρίτερα, είχαν μεταβεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπου παρουσιάστηκαν αυτοβούλως, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος - «Το αυτόφωρο ισχύει για όλους», τονίζουν κύκλοι του υπ. Δικαιοσύνης

20
lagoudis_arthro

Φύλλο και φτερό κάνει την έκθεση αυτοψίας της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αγρινίου ο εμπειρογνώμονας των συνηγόρων της οικογένειας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης - Μιλά ευθέως για δολοφονία - Περιγράφει το προφίλ των δραστών

2