Ο Ρόμπιν Λουντ μαζί με Φινλανδούς μαθητές στο 3ο Λύκειο Υμηττού

Ο Ρόμπιν Λουντ μαζί με Φινλανδούς μαθητές στο 3ο Λύκειο Υμηττού

Στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος η επίσκεψη - Ο Λουντ υπέγραψε αυτόγραφα στους μαθητές, ενώ βρέθηκε και στο πόστο του Dj

31326174_2130622433622076_1812259801_o
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους μαθητές του 3ου Λυκείου Υμηττού στο δήμο Δάφνης-Υμηττού, καθώς στα πλαίσια του προγράμματος της κοινής Ευρωπαϊκής Παιδείας, ομάδα μαθητών ενός Λυκείου της Φινλανδίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο συγκεκριμένο σχολείο και δέχτηκε την ελληνική φιλοξενία από τους αντιστοίχους συμμαθητές τους.

Στο χώρο όμως προς έκπληξη όλων βρέθηκε και ο Φινλανδός ποδοσφαιρικός αστέρας του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος είναι διεθνής με την φανέλα της εθνικής του ομάδας και έκανε δεκτή την πρόσκληση του σχολείου για να παρευρεθεί στην επίσκεψη των συμπατριωτών του.

Οι μαθητές από την Φινλανδία και την Ελλάδα πήραν αυτόγραφά από τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος δεν σταματούσε να υπογράφει, ενώ σε μια στιγμή βρέθηκε και στο πόστο του Dj.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινής Ευρωπαϊκής Παιδείας πραγματοποιούνται επίσκεψης σε σχολεία των Ευρωπαϊκών Κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου τα παιδιά να έρχονται σε επαφή και να υπάρχει πολιτισμική γνωριμία και επικοινωνία.

Οι μαθητές από την Φινλανδία έμειναν ευχαριστημένοι με την φιλοξενία που αντίκρισαν και υπογράμμισαν πως στο μέλλον σίγουρα θα επισκεφτούν την χώρα μας για διακοπές.

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης