Ο Ρόμπιν Λουντ μαζί με Φινλανδούς μαθητές στο 3ο Λύκειο Υμηττού

31326174_2130622433622076_1812259801_o

Στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος η επίσκεψη - Ο Λουντ υπέγραψε αυτόγραφα στους μαθητές, ενώ βρέθηκε και στο πόστο του Dj

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους μαθητές του 3ου Λυκείου Υμηττού στο δήμο Δάφνης-Υμηττού, καθώς στα πλαίσια του προγράμματος της κοινής Ευρωπαϊκής Παιδείας, ομάδα μαθητών ενός Λυκείου της Φινλανδίας πραγματοποίησε επίσκεψη στο συγκεκριμένο σχολείο και δέχτηκε την ελληνική φιλοξενία από τους αντιστοίχους συμμαθητές τους.

Στο χώρο όμως προς έκπληξη όλων βρέθηκε και ο Φινλανδός ποδοσφαιρικός αστέρας του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος είναι διεθνής με την φανέλα της εθνικής του ομάδας και έκανε δεκτή την πρόσκληση του σχολείου για να παρευρεθεί στην επίσκεψη των συμπατριωτών του.

Οι μαθητές από την Φινλανδία και την Ελλάδα πήραν αυτόγραφά από τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος δεν σταματούσε να υπογράφει, ενώ σε μια στιγμή βρέθηκε και στο πόστο του Dj.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινής Ευρωπαϊκής Παιδείας πραγματοποιούνται επίσκεψης σε σχολεία των Ευρωπαϊκών Κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου τα παιδιά να έρχονται σε επαφή και να υπάρχει πολιτισμική γνωριμία και επικοινωνία.

Οι μαθητές από την Φινλανδία έμειναν ευχαριστημένοι με την φιλοξενία που αντίκρισαν και υπογράμμισαν πως στο μέλλον σίγουρα θα επισκεφτούν την χώρα μας για διακοπές.


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Το πρόγραμμα

erasmus+ φέρνει πραγματικά σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς της Ευρώπης κοντά. ΄Ομορφες οι φωτο, προάγουν την κοινή ευρωπαϊκή ταυτότητα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fylakes_1234

Η αρχή έγινε από το κατάστημα των Διαβατών - Διενεργήθηκαν 516 εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου - 87 κρατούμενοι βρέθηκαν θετικοί στο αντίσωμα της ηπατίτιδας C εκ των οποίων οι 61 είχαν ανιχνεύσιμο ιικό φορτίο (HCV RNA)

ypourgeio-paideias-1-1021x576

Αποχώρησαν οι αιρετοί από τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής - Καλούν τον Γαβρόγλου να παρέμβει άμεσα και να ακυρώσει τις ενέργειες του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής 

vard_women

Το Προεδρείο και μέλη του συνδέσμου επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων  «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» - Η κυρία Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε στην ανάγκη παγκόσμιας αλυσίδας και προσφοράς για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου 

poinikos_kodikas

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων εξέφρασε έντονες διαφωνίες και επιφυλάξεις για μια μεγάλη σειρά διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα, ενώ σημείωσε την αναγκαιότητα αλλαγής των δύο Κωδίκων μετά από 70 χρόνια ζωής των ισχυόντων