Λαμία: 16χρονος τσιγγάνος άρπαζε τα κινητά ανήλικων παιδιών

Λαμία: 16χρονος τσιγγάνος άρπαζε τα κινητά ανήλικων παιδιών

Ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε στις Θερμοπύλες και συνελήφθη από τους αστυνομικούς

0000lamts1
Καρτέρι σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Λαμίας έστηνε τις τελευταίες δέκα ημέρες ένας ανήλικος τσιγγάνος και, μόλις έβλεπε ανήλικους μαθητές να κρατούν στα χέρια τους το κινητό τους, ορμούσε ξαφνικά, το άρπαζε και εξαφανιζόταν τρέχοντας πριν προλάβουν να αντιδράσουν τα παιδιά!

Τέλος στην δράση του 16χρονου τσιγγάνου έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν επιβεβαιώσει τα στοιχεία ταυτότητάς του μετά την τελευταία κλοπή σε βάρος ενός συνομήλικου παιδιού και τον εντόπισαν στις Θερμοπύλες.

Όταν τον συνέλαβαν, βρήκαν πάνω του το κλεμμένο κινητό και το επέστρεψαν στο 16χρονο θύμα, ενώ κατά την διάρκεια της προανάκρισης ο δράστης ομολόγησε ότι πριν από δέκα ημέρες είχε αρπάξει με τον ίδιο τρόπο και το κινητό ενός 14χρονου μαθητή. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας άσκησε στον ανήλικο δίωξη για κλοπές και στους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του.

*** “Τρικάβαλο” με τη μοτοσικλέτα ενός 25χρονου μηχανικού που ήταν σταθμευμένη έξω από το συνεργείο του στη Σάρτη Χαλκιδικής έφυγαν ένας ανήλικος και δυο συνεργοί του οι οποίοι την έκλεψαν πριν τους αντιληφθεί! Ο ιδιοκτήτης βγήκε μόλις άκουσε το θόρυβο της μηχανής, τους είδε να φεύγουν και έδωσε την περιγραφή τους στην Αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αγίου Νικολάου εντόπισαν με την κλεμμένη μηχανή και συνέλαβαν έναν 17χρονο και έναν 24χρονο. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, όπως και στον 19χρονο συνεργό τους που δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης