Βέροια: Έψαχνε πελατεία με χασίς και ζυγαριά στην τσέπη

Βέροια: Έψαχνε πελατεία με χασίς και ζυγαριά στην τσέπη

Ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

1892979
Όσα επιβαρυντικά στοιχεία χρειάζονταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Για να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί έναν 37χρονο Έλληνα, τα βρήκαν πάνω του όταν τον εντόπισαν να κινείται σε ύποπτα στέκια όπου συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών στην Βέροια και τον ακινητοποίησαν για να του κάνουν έλεγχο.

Στην κατοχή του βρήκαν μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 96 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, η οποία στοιχειθέτησε ότι αναζητούσε “πελάτες” για να τους πουλήσει την πραμάτεια του. Ο 37χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και στη συνέχεια προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

*** Μοιράζονταν 17,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης οι τέσσερις νεαροί Έλληνες ηλικίας 20 ως 22 χρόνων που υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κοζάνη, ενώ στα σπίτια τους κατασχέθηκαν και πέντε τρίφτες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*** Στην Πρέβεζα,συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 36χρονος Έλληνας, μετά από την έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,4 γραμμαρίων, μία συσκευασία με μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 2,5 γραμμαρίων, άλλη μία με κατεργασμένη κάνναβη “σοκολάτα” βάρους 1,2 γραμμαρίων, έξι τσιγαριλίκια και 15 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης