Κομοτηνή: Σεσημασμένοι νεαροί άδειασαν τρία μαγαζιά σε λίγη ώρα

Κομοτηνή: Σεσημασμένοι νεαροί άδειασαν τρία μαγαζιά σε λίγη ώρα

 Άρπαξαν συνολικά 2.450 ευρώ σε μετρητά, πέντε υπολογιστές, έναν φορητό υπολογιστή, τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές και ένα κινητό

4154219
Παλιοί γνώριμοι των αστυνομικών της Ασφάλειας Κομοτηνής ήταν οι δυο νεαροί που “χτύπησαν” μέσα σε λίγη ώρα τρεις επιχειρήσεις σε διαφορετικές περιοχής της Ροδόπης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Ο ένας συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, αλλά ο ανήλικος συνεργός του δεν εντοπίστηκε.

Τόσο ο 21χρονος Έλληνας που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών το απόγευμα της Τρίτης, όσο και ο 16χρονος που αναζητείται, ταυτοποιήθηκαν από τα ίχνη που άφησαν στις επιχειρήσεις από τις οποίες άρπαξαν συνολικά 2.450 ευρώ σε μετρητά, πέντε υπολογιστές, έναν φορητό υπολογιστή, τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές και ένα κινητό. Δυο από τους υπολογιστές και το κινητό βρέθηκαν στην κατοχή του 21χρονου και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Ο νεαρός διαρρήκτης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον 16χρονο, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχημάτισαν και σε βάρος των γονέων του δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης