Νεαρός είχε μυήσει την ανήλικη φίλη του στο άδυτο της παρανομίας

Νεαρός είχε μυήσει την ανήλικη φίλη του στο άδυτο της παρανομίας

Ο 21χρονος σεσημασμένος διαρρήκτης είχε διαπράξει μαζί με τη νεαρή κοπέλα πλήθος από κλοπές σε Σύρο και Πάρο

paros25
Όσο προχωράει η προανάκριση, τόσο αποκαλύπτονται παλιότερες "δουλειές" ενός σεσημασμένου 21χρονου διαρρήκτη και της 16χρονης συντρόφου του, την οποία είχε παρασύρει στα άδυτα της παρανομίας και διέπρατταν μαζί πλήθος κλοπές στην Σύρο και την Πάρο.

Η καινούργια δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ερμούπολης και διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου, αφορά στην εισβολή τους στα γραφεία της Δασικής Υπηρεσίας , απ' όπου είχαν αρπάξει ένα χρηματικό ποσό το χρονικό διάστημα από τις 30 Νοεμβρίου ως την 1η Δεκεμβρίου του 2017. Υπενθυμίζεται ότι το Πάσχα εξιχνιάστηκε η κλοπή σε ένα παρεκκλήσι σε χωριό της Πάρου, του οποίου το παγκάρι είχαν αδειάσει τα Χριστούγεννα.

Ο 21χρονος είχε προδοθεί τότε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, καθώς είχε απασχολήσει πάρα πολλές φορές τις αρχές για κλοπές στην Σύρο. Τόσο για την τελευταία κλοπή, όσο και για την προηγούμενη, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων της 16χρονης για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης με την οποία συνελήφθη ένας 21χρονος Έλληνας στη Σπάρτη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., αποκάλυψε στην προανάκριση που διενήργησαν οι άνδρες της Ασφαλείας ότι την περασμένη Κυριακή και την Δευτέραείχε διαπράξει δυο κλοπές. Ο νεαρός διέρρηξε μια επιχείρηση και ένα όχημα, χωρίς όμως να βρει κάτι για να κλέψει και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης