Μακρυχέρα ξάφριζε ηλικιωμένους στην Κοζάνη

Μακρυχέρα ξάφριζε ηλικιωμένους στην Κοζάνη

Σε βάρος της 57χρονης και των αγνώστων ως τώρα συνεργών της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα

astunomia_astunomikos
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών του τμήματος Σερβίων- Βελβεντού έχει μπει για τα καλά μια 57χρονη Ελληνίδα που, όπως αποκαλύφθηκε, είχε ξαφρίσει τουλάχιστον έναν ηλικιωμένο και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο σε άλλον ένα, σε διαφορετικές περιοχές της Κοζάνης.

Από την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, ταυτοποιήθηκε η επιτήδεια ως δράστιδα της κλοπής σε βάρος ενός 68χρονου από τον οποίο είχε αρπάξει 300 ευρώ το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και είχε διαφύγει με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο την περίμενε ένας άνδρας συνεργός της. Λίγο νωρίτερα, όμως, σε άλλη περιοχή της Κοζάνης, η 57χρονη είχε προσπαθήσει να κλέψει χρήματα και από έναν 77χρονο με την βοήθεια άλλης μια συνεργού της. Όμως, εκείνος τις πήρε είδηση και χώθηκαν στο αυτοκίνητο του άνδρα που περίμενε πιο μακριά, με το οποίο εξαφανίστηκαν.

Σε βάρος της 57χρονης και των αγνώστων ως τώρα συνεργών της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για νε εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές, ακόμη και σε κοντινές περιοχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης