Αρκαδία: Παγίδες για αγριόχοιρους σε καταφύγιο άγριας ζωής

Αρκαδία: Παγίδες για αγριόχοιρους σε καταφύγιο άγριας ζωής

Οι θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εντόπισαν τις πα;γίδες και όταν εμφανίστηκε ο Αλβανός και άρχισε να τις ελέγχει και να τις επιδιορθώνει, τον συνέλαβαν

lathrothiria
Παγίδες που θα προκαλούσαν τον στραγγαλισμό αγριόχοιρων είχε στήσει ένας Αλβανός μέσα στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής του ποταμού Λάδωνα, το οποίο εκτείνεται σε έκταση 32.512 στρεμμάτων στην Αρκαδία. Όμως;, δεν απέφυγε την "καμπάνα" της δικαιοσύνης.

Οι θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εντόπισαν πλήθος συρματοθηλιές στα μονοπάτια από τα οποία θα περνούσαν τα αγριογούρουνα και, αφού απενεργοποίησαν μερικές από αυτές, έστησαν ενέδρα για να πιάσουν στα πράσα τον επίδοξο λαθροθήρα. Όταν εμφανίστηκε ο Αλβανός και άρχισε να τις ελέγχει και να τις επιδιορθώνει, τον συνέλαβαν.

Ο αλλοδαπός παραδέχθηκε ότι κυνηγούσε με παράνομα μέσα σε τόπο που δεν επιτρέπεται το κυνήγι κι έτσι σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση για παράβαση του νόμου περί θήρας. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρίπολης του άσκησε την ανάλογη δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, το οποίο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης