Αρκαδία: Παγίδες για αγριόχοιρους σε καταφύγιο άγριας ζωής

lathrothiria

Οι θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εντόπισαν τις πα;γίδες και όταν εμφανίστηκε ο Αλβανός και άρχισε να τις ελέγχει και να τις επιδιορθώνει, τον συνέλαβαν

Παγίδες που θα προκαλούσαν τον στραγγαλισμό αγριόχοιρων είχε στήσει ένας Αλβανός μέσα στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής του ποταμού Λάδωνα, το οποίο εκτείνεται σε έκταση 32.512 στρεμμάτων στην Αρκαδία. Όμως;, δεν απέφυγε την "καμπάνα" της δικαιοσύνης.

Οι θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εντόπισαν πλήθος συρματοθηλιές στα μονοπάτια από τα οποία θα περνούσαν τα αγριογούρουνα και, αφού απενεργοποίησαν μερικές από αυτές, έστησαν ενέδρα για να πιάσουν στα πράσα τον επίδοξο λαθροθήρα. Όταν εμφανίστηκε ο Αλβανός και άρχισε να τις ελέγχει και να τις επιδιορθώνει, τον συνέλαβαν.

Ο αλλοδαπός παραδέχθηκε ότι κυνηγούσε με παράνομα μέσα σε τόπο που δεν επιτρέπεται το κυνήγι κι έτσι σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση για παράβαση του νόμου περί θήρας. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρίπολης του άσκησε την ανάλογη δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, το οποίο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

video_murder_fyssas

Ακριβώς πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το ερευνητικό κέντρο Forensic Architecture έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που δείχνει τις κινήσεις που γίνονται την ώρα του εγκλήματος