Βόλος: Τσιγγάνος άρχισε τις μπαλωθιές και... τα έριξε στο τυφλό παιδί του

Βόλος: Τσιγγάνος άρχισε τις μπαλωθιές και... τα έριξε στο τυφλό παιδί του

Ο δράστης ισχυρίστηκε στον δικαστή ότι το έριξε στις μπαλωθιές από τον… πόνο που νιώθει στην καρδιά του, επειδή το παιδί του αντιμετωπίζει σοβαρή αναπηρία, καθώς είναι τυφλό

mpalothies_009
«Κούφανε» τον δικαστή του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με τις απίστευτες δικαιολογίες που προέβαλε, ο 30χρονος τσιγγάνος που είχε συλληφθεί το πρωί της Κυριακής, όταν βγήκε στο μπαλκόνι του στο Αλιβέρι τύφλα στο μεθύσι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το έριξε στις μπαλωθιές από τον… πόνο που νιώθει στην καρδιά του, επειδή το παιδί του αντιμετωπίζει σοβαρή αναπηρία, καθώς είναι τυφλό. Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο έριξε πάνω από 70 (!) πυροβολισμούς, «έδωσε» έναν γείτονά του λέγοντας ότι και εκείνος πυροβολούσε και ισχυρίστηκε ότι τους 70 κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του τους είχε μαζέψει το… τυφλό παιδί του!

Μετά τις ανεπαρκείς εξηγήσεις και τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο 30χρονος κατηγορούμενος, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για παράνομη οπλοχρησία και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, δίνοντας όμως ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση. Κι έτσι, αφέθηκε ελεύθερος.

*** Οπλισμένος με πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, καθώς και τρεις ναυτικές φωτοβολίδες, ήταν ένας 35χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στη Λάρισα. Έτσι, συνελήφθη, προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης