Κρήτη: Συναγερμός για απεγκλωβισμό παιδιού από κάγκελα σχολείου

Κρήτη: Συναγερμός για απεγκλωβισμό παιδιού από κάγκελα σχολείου

Μετά τον απεγκλωβισμό του, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Έχει τραυματιστεί σοβαρά στο μηρό 

asthenoforo_3
Συναγερμός σήμανε στο Ηράκλειο, όταν διαπιστώθηκε ότι ένας 15χρονος σφηνώθηκε στα κάγκελα του 6ου Γυμνασίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ, ασθενοφόρο και η αστυνομία, με στόχο τον απεγκλωβισμό του παιδιού, που έχει τραυματιστεί σοβαρά από σίδερο σχολικής πόρτας.

Μετά τον απεγκλωβισμό του, το παιδί μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά το σοβαρό τραυματισμό του και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Το παιδί, ξένης καταγωγής, σφηνώθηκε στα κάγκελα της πόρτας με συνέπεια ένα από αυτά και μάλιστα σκουριασμένο, να διαπεράσει το μηρό του και να φτάσει μέχρι την κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο επιχείρησε και η 3η ΕΜΑΚ προκειμένου να κόψει το σίδερο από την πόρτα προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο ανήλικος.

Σε δηλώσεις του στο ekriti ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γιάννης Φανουργιάκης είπε ότι το παιδί αυτή την ώρα είναι στα ΤΕΠ και στη συνέχεια οι γιατροί θα αποφασίσουν σε ποια κλινική θα νοσηλευτεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης