Αταλάντη: Χτύπησαν φύλακα εργοταξίου και άρπαξαν χαλκό

Αταλάντη: Χτύπησαν φύλακα εργοταξίου και άρπαξαν χαλκό

Ο άτυχος 46χρονος δέχθηκε επίθεση από οκτώ κουκουλοφόρους οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα λευκό φορτηγάκι χωρίς πινακίδες 

coper-wires
Φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή του ο υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι που ήταν ο μοναδικός φύλακας σε ένα εργοτάξιο στην περιοχή της Αταλάντης, όπου έκανε καταδρομική επιχείρηση μια συμμορία "κυνηγών" χαλκού τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο άτυχος 46χρονος βρέθηκε ξαφνικά κυκλωμένος από οκτώ κουκουλοφόρους οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα λευκό φορτηγάκι χωρίς πινακίδες που σταμάτησε ξαφνικά στο εργοτάξιο όπου κατασκευάζεται χώρος στάθμευσης για τουαλέτες στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας στο ύψος του 140ου χιλιομέτρου, στο ρεύμα προς Λαμία.

Οι εισβολείς ακινητοποίησαν τον φύλακα χτυπώντας τον βάναυσα, ενώ κάποιοι από την ομάδα παραβίαζαν τον αποθηκευτικό χώρο του εργοταξίου και άρπαζαν τον χαλκό που υπήρχε μέσα. Στη συνέχεια, άδειασαν τις τσέπες του 46χρονου, του πήραν 120 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκίνητου του στο οποίο προκάλεσαν φθορές και εξαφανίστηκαν με το φορτηγάκι.

Όταν ο φύλακας ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες, οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Λοκρών, που έχει σχηματίσει δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης