Ροδόπη: Ο συναγερμός σταμάτησε τον επίδοξο ιερόσυλο

Ροδόπη: Ο συναγερμός σταμάτησε τον επίδοξο ιερόσυλο

Ο επίδοξος εισβολέας τα έχασε μόλις άρχισε να ηχεί το σύστημα και έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας

0mannn-708_0
Να αδειάσει το παγκάρι μιας εκκλησίας στην ευρύτερη περιοχή του Ιάσμου Ροδόπης αποπειράθηκε ένας 40χρονος Έλληνας ιερόσυλος, αλλά δεν παρατήρησε ότι οι αρμόδιοι είχαν εγκαταστήσει σύστημα συναγερμού το οποίο ενεργοποιήθηκε αμέσως αιφνιδιάζοντάς τον.

Ο επίδοξος εισβολέας τα έχασε μόλις άρχισε να ηχεί το σύστημα και έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας. Όμως, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος με το οποίο ήταν συνδεδεμένος ο συναγερμός και κινητοποιήθηκαν άμεσα, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

*** Στον περιβάλλοντα χώρο ενός σπιτιού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας τρύπωσε το πρωί της Κυριακής ένας 22χρονος Έλληνας με σκοπό να κλέψει ό,τι μπορούσε, αλλά ο ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές, πριν τον οδηγήσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης