Ηράκλειο: Λαθροθήρες συνελήφθησαν χωρίς θηράματα

Ηράκλειο: Λαθροθήρες συνελήφθησαν χωρίς θηράματα

Προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Βιάννου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί θήρας

07103
Oχι μόνο δεν έπιασαν κάποιο θήραμα, αλλά έχασαν το όπλο τους και βρέθηκαν στα κρατητήρια, δυο λαθροθήρες που επιδίδονταν σε παράνομο κυνήγι μέσα στη νύχτα στην θέση «Αγγινάρα» του δημοτικού διαμερίσματος Χόνδρου στην περιοχή της Βιάννου στο Ηράκλειο.

Οι καταγγελίες για παράνομη θήρα στη συγκεκριμένη περιοχή κινητοποίησαν τους Ομοσπονδιακούς θηροφύλακες οι οποίοι, μόλις έφτασαν στο σημείο που τους υποδείχθηκε, είδαν φώτα φακού και άκουσαν έναν πυροβολισμό. Πλησιάζοντας στο σημείο απ’ όπου ακούστηκε, είδαν τους δυο λαθροθήρες ένας από τους οποίους κρατούσε μία καραμπίνα.

Οι θηροφύλακες κατέσχεσαν το όπλο μαζί με τρία φυσίγγια και τον φακό με τον οποίο οι δράστες προσπαθούσαν να ξετρυπώσουν λαγούς, αλλά δεν βρήκαν κάποιο θανατωμένο θήραμα. Οι λαθροθήρες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Βιάννου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί θήρας και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης