Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια στην Ανατολική Αττική

psekasmoi

Σε εφαρμογή το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής – Τι προβλέπει το φετινό πρόγραμμα

Ψεκασμούς για την καταπολέμηση των κουνουπιών ξεκίνησε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής, στις οικολογικά προστατευόμενες περιοχές της ανατολικής Αττικής.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 επίγειες εφαρμογές στα φυσικά συστήματα - οικολογικά προστατευόμενες περιοχές (π.χ. υδροβιότοπους κλπ), 16 επίγειες εφαρμογές περιαστικά των δήμων της Αν. Αττικής και έξι από αέρος στον υδροβιότοπο του Σχινιά.


Σήμερα έγινε η πρώτη επίγεια εφαρμογή με τρία ψεκαστικά οχήματα στο Σχινιά του δήμου Μαραθώνα, ένα ψεκαστικό όχημα στην περιοχή του Ασωπού του δήμου Ωρωπού και ένα δειγματολειπτικό όχημα περιαστικά όλων των δήλων της Ανατολικής Αττικής. Το πρόγραμμα πραγματοποιεί η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με την ανάδοχο κοινοπραξία εκτέλεσης του έργου.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΑΑ

Μας ψαικαζουν ξειπνισται σειναιλλυναις!!!1128189+121

ΚΚ

Αυτα τα "αέρος" ψεκασματα που βλέπουμε 3 μερες ολη μερα κι αυτα για τα κουνούπια ;; Χαχαχαχαχ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pikoulos0

Νεκρός ανασύρθηκε, μέσα από το αυτοκίνητό του, με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο 83χρονος Αντώνης Πίκουλος, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και ιστορικός πρόεδρος της «Χορωδίας Μυτιλήνης» - Πώς συνέβη η τραγωδία

3