Συνάντηση Βερβεσού -Θεοχάρη για τα προβλήματα του δικηγορικού κόσμου

Συνάντηση Βερβεσού -Θεοχάρη για τα προβλήματα του δικηγορικού κόσμου

Ο κ.Θεοχάρης ενημερώθηκε για το ζήτημα του ΦΠΑ στις δικηγορικές υπηρεσίες, το ασφαλιστικό, υπό το πρίσμα της επικείμενης κρίσης του Συμβουλίου της Επικρατείας

4440576
Στο πλαίσιο των επαφών με κυβερνητικά στελέχη, αρχηγούς κομμάτων, κ.λπ που έχει ξεκινήσει ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Δημήτρης Βερβεσός, συναντήθηκε σήμερα με τον ανεξάρτητο βουλευτή της Β' Αθηνών, Χάρη Θεοχάρη.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Βερβεσός ενημέρωσε τον ανεξάρτητο βουλευτή για τη λειτουργία και απονομή της Δικαιοσύνης, αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα του δικηγορικού κόσμου, όπως είναι το ζήτημα του ΦΠΑ στις δικηγορικές υπηρεσίες, το ασφαλιστικό, υπό το πρίσμα της επικείμενης κρίσης του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη συνταγματικότητα του ασφαλιστικού νόμου, κ.λπ..

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοχάρης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολομέλειας, δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό του δικηγορικού σώματος, καταθέτοντας ερωτήσεις και επερωτήσεις κυρίως για τα ζητήματα των ασφαλιστικών εισφορών και του ΦΠΑ στις δικηγορικές υπηρεσίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης