ΘΕΜΑ 104,6: Δώρο και οι 13 τόμοι του Καζαντζάκη

themaradiobook1

Ο τυχερός θα κερδίσει τα άπαντα του Νίκου Καζαντζάκη, όλα μαζί πακέτο, σε 13 πολυτελείς τόμους!

Ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό δώρο, σε έναν τυχερό ακροατή κάθε μέρα και για όλη την εβδομάδα δίνει το ΘΕΜΑ 104,6
, το ραδιόφωνο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

themaradiobook2

Ο τυχερός θα κερδίσει τα άπαντα του Νίκου Καζαντζάκη, όλα μαζί πακέτο, σε 13 πολυτελείς τόμους!Πρόκειται για τα βιβλία:1. Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ

2. ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΖΟΡΜΠΑ

3. ΑΔΕΡΦΟΦΑΔΕΣ

4. ΑΣΚΗΤΙΚΗ

5. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

6. ΟΦΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟ

7. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΚΟ

8. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

9. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ

10. ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΡΟΥΣΙΑ

11. ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΙΤΑΛΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΣΙΝΑ, ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΚΥΠΡΟΣ, Ο ΜΟΡΙΑΣ

12. Ο ΦΤΩΧΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

13. ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΙΑΠΩΝΙΑ- ΚΙΝΑΤο δώρο θα δοθεί με διαγωνισμό, που θα ξεκινάει κάθε μέρα από τις 6 το πρωί και θα διαρκεί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, όταν και θα γίνεται η κλήρωση ζωντανά στον αέρα.

Οι τρόποι που μπορεί να συμμετάσχει κανείς στον μεγάλο αυτό διαγωνισμό του ΘΕΜΑ 104,6 είναι απλός:

Ο ενδιαφερόμενος καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο του ΘΕΜΑ FM 215 565 10 46 και αφήνει τα στοιχεία του, ή στέλνει e-mail στο onair@themaradio.gr γράφοντας στο θέμα τη λέξη “Διαγωνισμός” και τα στοιχεία επικοινωνίας του.


Ό,τι έχει γράψει ο Νίκος Καζαντζάκης, από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα, σε 13 πολυτελείς σκληρόδετους τόμους για έναν τυχερό ακροατή, κάθε μέρα και για λίγες μόνο μέρες.

Συντονιστείτε στον ΘΕΜΑ 104,6 και κερδίστε ένα κόσμημα για κάθε βιβλιοθήκη, μια παρακαταθήκη γνώσης και γλώσσας για κάθε ελληνική οικογένεια, ένα δώρο που θα περνάει από γενιά σε γενιά χωρίς ποτέ να χάνει την αξία του!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

main_kammenos_press

Έρευνα για το ενδεχόμενο κακοδιαχείρισης των κονδυλίων της ΕΕ για τη σίτιση των προσφύγων στην Ελλάδα διεξάγει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), σύμφωνα με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας, τον οποίο επικαλείται το «Politico»

1
4562071

Οι ανήλικοι «ποντικοί»  παραβίασαν το υπόγειο γκαράζ της διπλανής πολυκατοικίας από το σπίτι του υπουργού Άμυνας - Τους αντιλήφθηκε ο σκοπός στο φυλάκιο και κάλεσε την αστυνομία

1