Διαρρήκτης αυτοκινήτων συνελήφθη στο Ηράκλειο

Διαρρήκτης αυτοκινήτων συνελήφθη στο Ηράκλειο

Ο 42χρονος δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές

000000ircar23
Ειδικότητα στις διαρρήξεις αυτοκινήτων είχε αποκτήσει ένας 42χρονος Έλληνας ο οποίος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, ωστόσο από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι εμπλεκόταν σε μια σειρά από κλοπές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης, ο 42χρονος είχε παραβιάσει τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της πόλης και έκλεψε από μέσα χρήματα και διάφορα αντικείμενα που είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες τους. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί το εύρος της δράσης του, ενώ στο μεταξύ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Την πόρτα της εξοχικής κατοικίας ενός 50χρονου στις Καμάρες Αιγιαλείας παραβίασε ένας 47χρονος Έλληνας το βράδυ του Σαββάτου και, εκτός από κάποια τιμαλφή, «σήκωσε» ακόμη και... έπιπλα! Ωστόσο, εντοπίστηκε στο Αίγιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και μέρος των αξίας 1.500 ευρώ κλοπιμαίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης