Λάρισα: Στο φορτηγό του έκρυβε ηρωίνη, χασίς και οπλισμό

Λάρισα: Στο φορτηγό του έκρυβε ηρωίνη, χασίς και οπλισμό

Ο 56χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων

elas44
Μπλόκο στο Ι.Χ. φορτηγό που επέβαινε ένας 56χρονος Έλληνας έστησαν στη Λάρισα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι διέθετε προς πώληση σημαντικές ποσότητες απαγορευμένων ουσιών και τον συνέλαβαν.

Όταν ερεύνησαν το φορτηγό, το σπίτι και το αγρόκτημα του υπόπτου, βρήκαν συνολικά έξι συσκευασίες με ηρωίνη σε σκόνη και μορφή «βράχου» συνολικού βάρους 153,7 γραμμαρίων, έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 575,2 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με μικροποσότητα σπόρων κάνναβης, τρεις ζυγαριές, έναν τρίφτη και μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Εκτός από τα ευρήματα και το όχημα του δράστη κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα μαχαίρι, ένα κλομπ και τρία κινητά. Ο 56χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης