Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στα Τελωνεία Κακκαβιάς και Ευζώνων

Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στα Τελωνεία Κακκαβιάς και Ευζώνων

Βρέθηκε ένα κιλό κοκαϊνης στην Κακκαβιά και με την συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε στο τελωνείο Ευζώνων ποσότητα διακοσίων εξήντα έξι (266) κιλών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης

IMG_20180422_141210_1_
Μετά από έλεγχο από τους υπαλλήλους της Δίωξης του Τελωνείου Ευζώνων και με την συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών IRIS, εντοπίστηκε ποσότητα διακοσίων εξήντα έξι (266) κιλών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.

Σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν και κατέσχεσαν τα Τελωνεία Κακκαβιάς και το Ευζώνων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα, ο οδηγός του λεωφορείου της τακτικής λεωφορειακής γραμμής Σκόδρα – Τίρανα – Αθήνα και ο συνοδηγός του προσπάθησαν να διέλθουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα με προορισμό την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια τελωνειακού ελέγχου, εντοπίστηκε από υπάλληλο του Τελωνείου Κακκαβιάς ένα συσκευασμένο πακέτο μέσα σε νάυλον σακούλα, συνολικού βάρους χιλίων εβδομήντα δύο γραμμαρίων (1.072 gr) ναρκωτικών ουσιών, πιθανώς κοκαΐνης, στις προσωπικές αποσκευές του οδηγού του λεωφορείου, στο ντουλαπάκι πάνω από το μπροστινό δεξί τροχό. Η εκτιμώμενη τιμή των ναρκωτικών ουσιών είναι 100.000 ευρώ.

Ακολούθησε κατάσχεση της ναρκωτικής ουσίας, δικογραφία και μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Ο οδηγός και ο συνοδηγός διέφυγαν της σύλληψης.

Επιπροσθέτως, μετά από έλεγχο από τους υπαλλήλους της Δίωξης του Τελωνείου Ευζώνων και με την συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών IRIS, εντοπίστηκε ποσότητα διακοσίων εξήντα έξι (266) κιλών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, εντός διακοσίων εξήντα έξι (266) πλαστικών κυλινδρικών σωλήνων, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι με επιμέλεια ανά τέσσερις (4) στις βάσεις στήριξης κενών πλαστικών κιβωτίων συσκευασίας, σε φορτηγό με χώρα προορισμού την Τουρκία, προερχόμενο από Αλβανία μέσω Π.Γ.Δ.Μ. Για την εν λόγω υπόθεση στάλθηκε σχετική δικογραφία στην Εισαγγελία Κιλκίς.

Κλείσιμο
1111
22222
44444
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης