Αλβανός είχε ρημάξει σπίτια και μαγαζιά στην Τήλο

Αλβανός είχε ρημάξει σπίτια και μαγαζιά στην Τήλο

Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είχε διαπράξει τις κλοπές από τις 19 Μαρτίου του 2016 ως τις 24 Νοεμβρίου του 2017

diarriktis
Ούτε 800 κατοίκους δεν έχει η ακριτική Τήλος, αλλά πέντε από αυτούς είχαν πέσει τα προηγούμενα χρόνια θύματα ενός Αλβανού για τον οποίο αποκαλύφθηκε τώρα ότι διέπραξε τρεις κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής σε τέσσερα σπίτια και ένα κατάστημα!

Από την έρευνα των αστυνομικών του τοπικού σταθμού, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης των κλοπών που είχαν γίνει στο νησί από τις 19 Μαρτίου του 2016 ως τις 24 Νοεμβρίου του 2017, ήταν ο συγκεκριμένος αλλοδαπός ο οποίος είχε αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα.

Για τις περιπτώσεις αυτές σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του δράστη και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

***Στο σπίτι ενός 24χρονου στο Ρέθυμνο τρύπωσε ένας 38χρονος Έλληνας, ο οποίος «σήκωσε» ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα συνολικής αξίας 840 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ η λεία του αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης