Ανήλικος «κυνηγός μετάλλων» λεηλατούσε εργοστάσιο στην Ξάνθη

Ανήλικος «κυνηγός μετάλλων» λεηλατούσε εργοστάσιο στην Ξάνθη

Μαζί με 30χρονο συνεργό του έβγαζαν μεταλλικές σχάρες από τα φρεάτια για να τις πουλήσουν σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων

metalla
Μόλις 14 χρόνων, αλλά ήδη έμπειρος… «κυνηγός» μετάλλων, είναι ένας πιτσιρίκος που συνελήφθη μαζί με έναν 30χρονο συνεργό του από αστυνομικούς του τμήματος Αβδήρων, την ώρα που λεηλατούσε ένα μη λειτουργικό εργοστάσιο!

Οι δυο τους είχαν εισβάλει στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης και είχαν αρχίσει να βγάζουν τις μεταλλικές σχάρες από τα φρεάτια για να τις πουλήσουν σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής. Σε βάρος των γονέων του 14χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

*** Ένα μήνα έκανε δωρεάν βόλτες με κλεμμένο δίκυκλο ένας 16χρονος στον Βόλο! Το μηχανάκι, που είχε κλαπεί στις 24 Μαρτίου, ήταν ιδιοκτησίας ενός 19χρονου Αλβανού στον οποίο αποδόθηκε όταν ο ανήλικος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Παρασκευής. Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και οι γονείς του κατηγορούνταν για την πλημμελή εποπτεία του.

*** «Ξήλωσαν» την μπαταρία ενός γεωργικού ελκυστήρα σε χωριό του Δήμου Τρίπολης και άδειασαν σε δοχεία την ποσότητα πετρελαίου που είχε στο ρεζερβουάρ του, ένας ανήλικος και ένας 20χρονος συνεργός του. Όμως, ο μικρός συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης και αναζητούν τον συνεργό του, καθώς και τους γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής έκλεψε με τη μέθοδο της απασχόλησης 20 ευρώ από έναν 23χρονο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης