Καστοριά: Ζευγάρι έκρυβε... 32 κιλά χασίς σε ρεζερβουάρ και πορτ μπαγκάζ

Καστοριά: Ζευγάρι έκρυβε... 32 κιλά χασίς σε ρεζερβουάρ και πορτ μπαγκάζ

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα και δεν άργησαν να ανακαλύψουν τις ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες - Οι δράστες συνελήφθησαν 

Kastoria-xasis
Φαινομενικά ήταν εντελώς «αθώο» το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 43χρονος Αλβανός με συνοδηγό την 37χρονη ομοεθνή σύντροφό του. Όμως, οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και τους έστησαν μπλόκο σε περιοχή της Καστοριάς, δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση.

Σε συνεργασία με άνδρες της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα και δεν άργησαν να ανακαλύψουν τις ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες μέσα στο ρεζερβουάρ των καυσίμων υγραερίων και στην πόρτα του χώρου αποσκευών, μέσα στις οποίες ήταν κρυμμένες συνολικά 35 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 31 κιλών και 944 γραμμαρίων!

Μαζί με το παράνομο φορτίο, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, 2.900 ευρώ και 20.000 αλβανικά λεκ που είχε πάνω του το ζευγάρι, καθώς και τρία κινητά και δυο κάρτες SIM για τις οποίες ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης