Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα διόδια στην Γέφυρα Βαρυμπόμπης

diamartiria_main01

Εδώ και 11 χρόνια οι Δήμοι αντιστέκονται σθεναρά στην επιβολή διοδίων, ενώ με ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων τους, έχουν εκφράσει πολλές φορές, την αντίθεση τους, στην εγκατάσταση κάθε είδους διοδίων 

Οι Δήμοι Κηφισιάς και Διονύσου, πραγματοποιούν, αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα διόδια στην Γέφυρα Βαρυμπόμπης του Δήμου Κηφισιάς.

Εδώ και 11 χρόνια οι Δήμοι αντιστέκονται σθεναρά στην επιβολή διοδίων, ενώ με ψηφίσματα των Δημοτικών Συμβουλίων τους, έχουν εκφράσει πολλές φορές, την αντίθεση τους, στην εγκατάσταση κάθε είδους διοδίων και έχουν εκδηλώσει αποφασιστικά την αντίδρασή τους με διάφορες κινητοποιήσεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις.

diamartiria_02

Σε άλλη μία τέτοια κινητοποίησαν προχώρησαν και σήμερα, επισημαίνοντας, σε ανακοίνωσή τους:

«Σήμερα, όμως, βρισκόμαστε πάλι μπροστά στον ίδιο κίνδυνο, καθώς η πρόσφατη έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων άνοιξε τον δρόμο για την εγκατάσταση διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης, με την τοποθέτηση ηλεκτρονικού συστήματος αναλογικής χρέωσης διοδίων τελών.

Οι Δήμαρχοι Κηφισιάς και Διονύσου κ.κ. Γιώργος Θωμάκος και Διονύσης Ζαμάνης χρησιμοποιώντας όλα τα νομικά μέσα που έχουν στη διάθεσή τους κατέθεσαν ήδη αιτήσεις ακύρωσης και αναστολής , της σχετικής απόφασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Επειδή η τοποθέτηση διοδίων:
• Υποβαθμίζει τη ζωή όλων μας, καθώς διοχετεύεται η υπερτοπική κυκλοφορία των οχημάτων εντός του Δήμου, χωρίς να έχει γίνει τίποτα για την κατασκευή επαρκούς παράπλευρου οδικού δικτύου.
• Επιβαρύνει οικονομικά κατοίκους, εργαζόμενους και επισκέπτες.
• Καθιστά τον Δήμο Διονύσου και τον Δήμο Κηφισιάς τις μοναδικές αστικές περιοχές του Λεκανοπεδίου που θα πληρώνουν διόδια για τη χρήση της εθνικής οδού (οι όποιες εξαιρέσεις θα είναι επισφαλείς, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανατραπούν).

diamartiria_03

Οι Δήμοι Διονύσου και Κηφισιάς αντιδρούμε και ζητούμε:

Τροποποίηση της Σύμβασης Παραχώρησης ώστε να αποτραπεί οριστικά η τοποθέτηση πάσης φύσεως διοδίων (πλευρικών, ηλεκτρονικών κλπ.) στους ανωτέρω κόμβους».


diamartiria_04
diamartiria_05
diamartiria_06

ΣΧΟΛΙΑ (7)

tipotas

τους παραμυθιάζουν πως δήθεν θα τους βγάλουν μιά κάρτα για να περνάνε τσάμπα, είναι για να μην υπάρξει αντίσταση, κατα το διαίρει και βασίλευε, κρατήστε γερά αδέρφια

vivitv

Βρε παιδιά πως κάνετε έτσι; Γιατί δεν παίρνετε παράδειγμα από τους Πελοποννήσιους που παρόλα τα διόδια δεν έβγαλαν κιχ; Είναι καλά παιδιά... Πρώτη φορά φασιστερά λεμε...

ΥΠΕΡ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΕΚΣΗ (ΤΟΥ ΓΕΛΑΣΤΟΥΛΗ) !!

O Αλέκσης του Κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" στην επόμενη τετραετία θα καταργήσει, όπως δεσμευτηκε με ειλικρίνεια, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, διότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση !! Τα υπερκέρδη των μεγαλοεργολάβων από τα ΔΙΟΔΙΑ θα κοπούν μαχαίρι, αν επανεκλεγεί η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Αλέκση του ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ !! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΖΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ !! ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΑΦΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ, ΕΚ ΤΡΙΤΟΥ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ !! Πρόκειται για ΚΩΣΤΑΛΕΞΙ, πλέον, όχι για ΧΑΧΑΛΕΚΣΗ !!!

Εκεί..εκεί..να πληρώσετε ΝεοΕλληνες!!!!

Έ..εεε. όχι να αφήνουν τα σπίτια τους σε Κυψέλη και Πατήσια...να κτίζουν "ανάκτορα" σε Διόνυσο και Βαρυμπόμπη και μετά να μην θέλουν και να πληρώνουν τα διόδια του καθημερινού τους πήγαινε..έλα στο κέντρο!!!!!!

Λευτέρης

Να πληρώνει ο κόσμος διόδια και φόρους για να εισπράττεις εσύ ρε άχρηστε κηφήνα Καρανίκα !

@Λευτέρη..Λευτέρη..Λευτέρη σε εχω γραμμένο στο...

Μακάρι να ήμουν ο...Καρανίκας ψευτοεπαναστάτη των....διοδίων!!! Τουλάχιστον θα'χα εξασφαλίσει μισθάρα που θα μου πλήρωναν κάτι "εξυπνούληδες" σαν κι εσένα!!!

περιορισμενης

ευθυνης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης