Πάτρα: Της «γυάλισαν» τα παπούτσια, αλλά ξέχασε το… αντικλεπτικό!

Πάτρα: Της «γυάλισαν» τα παπούτσια, αλλά ξέχασε το… αντικλεπτικό!

Μόλις πήγε να βγει από το κατάστημα, χτύπησε ο συναγερμός και η 22χρονη Ελληνίδα  ακινητοποιήθηκε από την υπεύθυνη

heels
Ήθελε οπωσδήποτε να αποκτήσει ένα ζευγάρι παπούτσια που και της άρεσαν και της έκαναν όταν τα πρόβαρε σε ένα κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων στην Πάτρα, μια νεαρή. Όταν τα έκρυψε στα τσάντα της, όμως, δεν πρόσεξε ότι είχαν πάνω τους… αντικλεπτικό!

Το σύστημα ενεργοποιήθηκε μόλις πήγε να βγει από την πόρτα και η υπεύθυνη του καταστήματος επενέβη αμέσως, με αποτέλεσμα η 22χρονη Ελληνίδα να ακινητοποιηθεί.

Στο μαγαζί κλήθηκε άνδρες της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή, οι οποίοι βρήκαν τα κλεμμένα παπούτσια στην τσάντα της και την συνέλαβαν. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

*** Πλούσια λεία σε μετρητά, κάρτες ανάληψης, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω 650 ευρώ αποκόμισε ένας 27χρονος Έλληνας από τις διαρρήξεις που διέπραξε σε τρία αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, από τις 9 ως τις 15 Απριλίου. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σε βάρος του 27χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης