Με 15 χρόνια φυλακή κυκλοφορούσε ελεύθερος

Με 15 χρόνια φυλακή κυκλοφορούσε ελεύθερος

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος Έλληνας είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 15 ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 30.500 ευρώ για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παράνομη οπλοκατοχή

arrest
Δεν έφτανε που εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για ξέπλυμα χρήματος με ιδιαίτερα βαριά ποινή, αλλά κυκλοφορούσε και ανενόχλητος στην πόλη όπου χτύπησε γι’ αυτόν η «καμπάνα» της δικαιοσύνης, τη Λάρισα!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος Έλληνας είχε καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας σε ποινή φυλάκισης 15 ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 30.500 ευρώ για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παράνομη οπλοκατοχή. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στον εισαγγελέα, που διέταξε την μεταγωγή του στις φυλακές της πόλης.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 33χρονου Αλβανού που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Τρίκαλα!

Ο αλλοδαπός είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, οκτώ μηνών και δέκα ημερών και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων να δώσει εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές.

Την ίδια τύχη είχε ένας 65χρονος Έλληνας που συνελήφθη στο Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλεια, όταν διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για διακεκριμένες κλοπές, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών.

Στη φυλακή οδηγήθηκε και μία 34χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ασφάλεια, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για υφαρπαγή, ψευδορκία και ψευδή υποβολή στοιχείων, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης