Χιλιάδες είδη «μαϊμού» σε λαϊκή της Καλαμάτας

Χιλιάδες είδη «μαϊμού» σε λαϊκή της Καλαμάτας

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 1.542 ζευγάρια παπούτσια, 2.649 μπλούζες και 506 βερμούδες απομιμήσεις γνωστών εταιρειών

1782111
Με μια αστραπιαία επιχείρηση στην υπαίθρια λαϊκή αγορά που λειτουργεί στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Καλαμάτα, οι άνδρες της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς Έλληνες που διέθεταν προς πώληση χιλιάδες προϊόντα απομίμησης με τις φίρμες γνωστών εταιρειών.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν στους πάγκους της λαϊκής αγοράς μαζί με εξειδικευμένους συνεργάτες των εταιρειών οι οποίες είχαν καταγγείλει μέσω του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας ότι γινόταν εμπόριο ειδών «μαϊμού», οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 1.542 ζευγάρια παπούτσια, 2.649 μπλούζες και 506 βερμούδες τα οποία ήταν είδη απομίμησης, αλλά έφεραν τα σήματα των νόμιμων εταιρειών.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν ένας 31χρονος, ένας 27χρονος, ένας 32χρονος και ένας 34χρονος και οδηγήθηκαν όλοι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου περί σημάτων και του Αγορανομικού Κώδικα. Τα «μαϊμού» προϊόντα θα καταστραφούν, όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης